Het is 2018, tegenwoordig hebben we niet alleen maar seks meer om ons voort te planten. In tegenstelling! Er zijn mensen juist bang dat er steeds meer mensen ervoor kiezen geen kinderen ter wereld te brengen. Hoe sta jij hier tegenover? Wat betekent seks voor jou? Op MisterDaily vinden we dat seks zorgt voor veel genot, of je dit nu doet met je vrouw of verschillende lijntjes hebt om aan je trekken te komen.

Nee, dit wordt geen lulkoek artikel om de mensheid te redden en mannen aan te sporen hun zaadjes achter te laten. Zeker niet. Het is wel interessant om stil te staan bij de nieuwe mogelijkheden op het gebied van seks en hoe dit door de jaren heen veranderd is.

Sexting

Heb jij het al eens gedaan? Sexting kan echt onwijs geil zijn. Die meid die je gisteravond even vluchtig zag in de club en even snel nummers mee hebt uitgewisseld stuurt jou ineens dat ze wel zin heeft jouw handen over haar lichaam te voelen. Je kan het je helemaal inbeelden en al snel heb jij die stijve te pakken. Wat wilt ze nog meer met je doen?

Seksspeeltjes

Inmiddels zijn we het overzicht kwijt. Wat een aanbod! Vibrators met wel 10 verschillende standjes, buttplugs, zweepjes en nog veel meer. Vooral van grote merken als LELO en Easytoys hebben we al zoveel mooie dingen voorbij zien komen. Hou vooral de website in de gaten voor een special edition sekskoffertje van LELO…

Tegenwoordig maken we geen grappen meer over het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer. Juist het tegenovergestelde! We zijn helemaal fan van deze apparaten. Denk bijvoorbeeld aan die van afstand bestuurbare balletjes. Zit je vriendin op haar werk netjes te werken aan het bureau, wordt ze ineens intens gestimuleerd door jou. Hoe geil is dat? Wedden dat jij aan je trekken komt wanneer ze thuis komt van haar werk.

Trends in overvloed

Het zal niet lang meer duren voordat we VR-seks kunnen hebben of andere gekkigheid. Laten we het voor nu even houden op de tools die we hebben en hier volop gebruik van maken om het genot naar een volgend niveau te tillen. Wil je helemaal wild gaan? Check dan het artikel begin juli over de sekskoffer van LELO.

Leave a Reply