Het is weer bijna zover, je vriendin is jarig en jij hebt direct weer een error in je hoofd te pakken over wat je haar kado zou kunnen geven. Een luchtje is wel erg afgezaagd, van weer een weekendje weg of uitgebreid diner met champagne gaat je portemonnee huilen en een kadobon is helemaal een no-go. We helpen je graag!

Kleding is wellicht wat gewaagd bij de vrouwen, maar een tas is al een stuk minder riskant. Echter heeft zij vast al genoeg tassen, maar heeft ze al een toffe heuptas? Deze tasjes zullen haar (en jou) erg blij maken. Hier hoeft zij (of jij) namelijk niet mee te sjouwen.

De heuptas: Introductie

Ken jij de heuptas al? Er zijn inmiddels genoeg dames die hiermee rondlopen, vooral op een feestje of festival kan deze heel handig zijn. Het is een modieus tasje om de middel heen. Het tasje is klein en vaak is er genoeg ruimte voor een portemonnee, mobiel en eventueel de sleutels.

De heuptas: NOYA NOIR

We snappen helemaal dat je alsnog bang bent met een heuptas aan te komen waar jouw vriendin niet zo blij van wordt. NOYA NOIR heeft een redelijk algemeen aanbod aan heuptassen. Hiermee bedoelen we algemeen in de zin van: passend bij iedere stijl.

Dat is dan ook precies waar NOYA NOIR voor staat: het ontwerpen van functionele items met een tijdloze en luxe uitstraling, geschikt voor elke vrouw op de wereld.
Megan en Dan Jing – NOYA NOIR

Als je echt zeker wilt weten dat je goed zit, geven we jou de tip om te gaan voor zwart. Tenzij je vriendin gek is van kleur, dan ga je uiteraard voor een knallende rode of zachte blauwe. En als je nog steeds met twijfels zit dan staan de dames van NOYA NOIR voor je klaar. Als iemand verstand heeft van deze heuptasjes voor vrouwen dan zijn zij dat wel! Megan en Dan Jing hebben een grote passie voor fashion waar jij van kan profiteren, en je vriendin dus uiteindelijk ook.

De heuptas: Prijskaartje

De prijzen voor een toffe heuptas variëren van 70 tot 95 euro. Een stuk goedkoper dan dat weekendje weg ideetje! Via deze link kom jij direct bij de collectie terecht. Verzendkosten hoef je hier in Nederland niet te betalen.

Wat geef jij je vriendin dit jaar kado?

Leave a Reply