Stel je voor dat je nooit meer iemand aan de deur hoeft te missen, zelfs als je niet thuis bent. Komt de pakketbezorger net langs als jij niet thuis bent – bij wie levert hij het nu weer af? Nest Labs heeft hier de ultieme oplossing op gevonden.

Zit je net lekker op de bank te Netflixen, gaat je deurbel. “Wie staat er nou weer voor de voordeur?” is het eerste wat er in je hoofd omgaat. Met frisse tegenzin loop je naar de deur om vervolgens een verkoper te treffen. Het laatste waar je op dat moment zin in hebt. Met de Nest Hello hoeft dit je niet meer te overkomen.

Wie is daar?

De Nest Hello is niet zomaar een deurbel, maar een deurbel met een ingebouwde HD-camera. Door deze camera is het mogelijk om via je smartphone te zien wie er aan je voordeur staat. Zelfs als je niet thuis bent. De beeldverhouding is 4:3 en een gezichtsveld van 160°. Hierdoor zie je, je bezoekers van top tot teen. Ook heeft deze HD-camera Nachtzicht, waarmee je zelfs in het donker alles kunt zien.

“De voordeur. Daar begint je huis eigenlijk. Hier beginnen alle speciale momenten met familie en vrienden. Maar dit is ook de plek waar inbrekers vaak je huis binnendringen. Daarom hebben we een deurbel ontworpen die je bezoekers vriendelijk welkom heet en tegelijk je voordeur beveiligt. Je kunt echt communiceren met bezoekers bij de deur, waar je ook bent. Je loopt geen pakketjes meer mis. En de extra beveiliging zorgt voor meer gemoedsrust.”

Heb je geen tijd (of zin) om je gasten te woord te staan als ze voor je deur staan? Dat is geen probleem. Je kan namelijk ook vooraf opgenomen boodschappen af laten spelen. Deze kan je in de app selecteren. Zo weet de pakketbezorger bijvoorbeeld dat hij het pakketje voor de deur kan neerleggen, of dat je er zo aan komt.

Als je een abonnement op Nest Aware toevoegt aan je videodeurbel, krijg je nog extra functies. Denk hier bijvoorbeeld aan extra cloud opslag, zo kan je, je videogeschiedenis terugkijken. Een andere extra functie is gezichtsherkenning. De Nest Hello herkent of er een bekende, of juist onbekende, voor je deur staat. Op deze manier weet je altijd of het om een belangrijke bezoeker gaat.

deurbel

De Nest Hello kost €279 en is onder anderen te bestellen bij www.nest.com of op bol.com, Coolblue of MediaMarkt.

Leave a Reply