Sinds Apple met de iPhone 8 en X op de markt is gekomen, zijn draadloze laders ook eindelijk voor Apple fanaten in de picture. Het is alleen verdomde moeilijk om een goede, draadloze snellader voor deze telefoons te vinden. Wij hebben er een gevonden.

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat ik hyped was toen Apple bekend maakte dat de nieuwste modellen een draadloos laden functie zou krijgen. Android had het al een langere tijd en daar was ik stiekem best wel jaloers op. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Android telefoons ook top, maar once you go Apple you never go back.

Moeilijk te vinden

Hoewel Apple nu dan toch draadloos laden heeft geïntroduceerd, zijn niet alle laders geschikt voor Apple telefoons. Zo kan je met veel draadloze snelladers geen gebruik maken van de snellaadfunctie. Dit heeft te maken met de aantal watts. Draadloze laders die voor Android toestellen zijn gemaakt werken met 5 of 10 watt om je telefoon razendsnel te kunnen opladen. De iPhone heeft 7,5 watt nodig. Als je dus je iPhone probeert op te laden met een Android lader, schakelt de beveiliging het snel laden uit en wordt de telefoon langzaam opgeladen.

draadloze snellader

One hub to rule them all

Met de nieuwe draadloze snellader van Hyper, de HyperDrive, is het eindelijk mogelijk om ook jouw iPhone draadloos en snel op te laden. Maar, dat is niet de enigste functie van deze snellader. De Charge&Hub biedt ook een uitgebreide USB-C hub met maar liefst acht verschillende poorten. Denk hierbij aan een 4k HDMI-aansluiting om je laptop aan je televisie te koppelen, een Gigabit Ethernet-aansluit om een internetconnectie te maken, een SD-kaartlezer, een USB-C poort met laadfunctie tot 100 watt en natuurlijk drie USB-A aansluitingen. Dat maakt de HyperDrive Charge&Hub de ideale alles-in-één oplossing voor iedereen die met een MacBook Pro of een laptop met alleen een USB-C-aansluiting werkt.

De HyperDrive Charge&Hub is verkrijgbaar voor €159,99 en is onwijs handig voor mensen die veel onderweg zijn. Hij heeft namelijk een formaat dat vergelijkbaar aan de iPhone X is waardoor hij makkelijk in je tas past. Meteen bestellen? Dat kan bij Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Winnen? Dat kan bij ons! Laat ons even weten waarom jij deze lader goed kan gebruiken.

Leave a Reply