We hebben allemaal wel eens motivatie nodig om weer aan de bak te gaan met het sporten en een gezonde levensstijl. Met de Samsung Gear Sport wordt dat je een stuk gemakkelijker gemaakt.

Iemand die je 24/7 volgt om jou te coachen en te motiveren op het gebied van gezondheid is natuurlijk niet ideaal. De Gear Sport helpt je hierbij. Het is jouw nieuwe persoonlijke fitnessbuddy die er ook nog eens super stijlvol uitziet.

Fitnessbuddy

Deze smartwatch is speciaal gemaakt om jou te helpen om in shape te komen of te blijven. Hij houd bijvoorbeeld bij hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het sporten én hoeveel calorieën je binnenkrijgt. De Gear Sport geeft je ook tips die je helpen met het bereiken van je fitnessdoelen. Een ideale stok achter de deur als je het mij vraagt.

Word gerust nat

Nog een pluspunt aan deze smartwatch is dat hij tot 5 ATM waterbestendig is. Je kan dus met een gerust hart baantjes trekken zonder je zorgen te maken dat hij stuk gaat. Ideaal dus als je een echte waterrat bent! Je kan de Gear Sport ook synchroniseren met Speedo On. Dat is een nieuwe Swim Tracking-app waarmee je alle details van je zwemsessie kan zien.

Slimme suggesties

Wanneer je een lange vlucht hebt is de Gear Sport ook je beste vriend. Hij past zich aan en stelt rek- en strekoefeningen voor die je in je vliegtuigstoel kunt doen. Op deze manier heb je als het goed is geen last meer van een pijnlijke rug als je uit het vliegtuig stapt. De Gear Sport weet ook als je in de auto zit en is dus slim genoeg om te weten dat jij je op de weg moet focussen. Hij zal dan geen oefeningen vootstellen.

De Samsung Gear Sport is verkrijgbaar in een zwarte- en een blauwe uitvoering en kost €249,-. Bestel hem via de website van Samsung of via Bol.com, MediaMarkt en andere retailers.

Leave a Reply