Op een of andere manier zijn vrouwen toch altijd sneller met het halen van cadeau’s. Verjaardagen, Valentijnsdag, Kerst, jubliea, zoveel jaar samen, datum van de eerste kus en ga zo maar door. Dat is toch ook allemaal teveel om te onthouden? Zeker, en daarom verwachten we ook dat er weer last-minute kerstcadeau’s gezocht worden onder onze lezers. In dit artikel schieten we jou te hulp!

Wat is een perfect presentje voor onder de kerstboom? Een luchtje is afgezaagd, een bon is te makkelijk, flessen wijn staan er genoeg en met chocola zal ze de lijn nooit volhouden in 2019. Dus wat geef je haar dan wel? Lingerie!

Een snelle handleiding

Als je met je vriendin samenwoont of vaak bij haar bent is het makkelijk om even te spieken welke maat ze heeft, en wat voor lingerie ze mooi vindt. Heeft ze veel donker in haar ondergoed lade liggen, dan weet je dat dit jouw categorie wordt om uit te kiezen. Mocht je aan het daten zijn of je vriendin (en haar lingerie) niet meer zien voordat de kerstcadeau’s geopend worden, dan heeft Hunkemöller de perfecte guide voor je. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe jij een perfect setje kan kiezen, waar je zelf uiteraard ook erg blij mee kan zijn.

Op de eerste plaats staat het bepalen van de maat. Dit kan je dus doen door te spieken in haar eigen lingerie, een vriendin van haar in te schakelen of gewoon zelf te bedenken welke grootte haar borsten zijn (en dan nu wel eerlijk zijn, niet de grootte kiezen waarmee je opschept in de kroeg).

Ten tweede gaat het er natuurlijk ook om wat jij zelf aantrekkelijk vindt. Je vriendin is niet voor niets jouw vriendin, en zij zal zich bij het passen van nieuw lingerie (hopelijk) ook afvragen of jij er vrolijk van zal worden.

Tot slot heeft het pakketje natuurlijk nog een mooie versiering nodig, want je wil niet dat ze de indruk krijgt dat het cadeau daadwerkelijk pas een paar dagen voor de Kerst besteld is.

Je bent nog op tijd!

Wanneer je vandaag dit artikel leest ben je nog op tijd! Plaats je bestelling bij Hunkemöller uiterlijk morgen (20/12/18) om het nog voor Kerst binnen te hebben. Dat betekent wel dat je het nu zo lang uitgesteld hebt, dat je nu toch echt even hiervoor moet gaan zitten. Anders eindig je straks met niks, of nog erger: een bosje bloemen met chocolade van een supermarkt die toevallig nog wel open was op kerstdag.

Leave a Reply