De lente is nog niet eens begonnen maar het weer buiten is er al klaar voor, vandaag genieten we gewoon van 20 graden buiten! De zomer staat dus voor de deur, een periode van warm weer gepaard met je mooiste zomer outfitjes. Ten minste, als je deze al gescoord hebt voor deze zomer! Wij vermoeden van niet…

Bij BALR. weten ze wat je zoekt, want BALR. heeft een nieuwe lijn uitgebracht speciaal voor het warme weer. SS19, ook wel: Summer Season 19!

Het beeld van BALR.

BALR. is een Nederlands luxe lifestyle merk dat sinds 2013 overal in het internationale straatbeeld te zien is. BALR. maakt de lifestyle van professionele voetballers bereikbaar. Vele topvoetballers worden regelmatig gespot in de kleding van het merk en ook DJ’s als Hardwell en Tiësto reizen de wereld rond met BALR. producten. De kledinglijn is geïnspireerd op de “lifestyle” van professionele voetballers waardoor de producten van BALR. een eigen trend zetten.

Nieuwe invloeden

Wat eerst begon als de perfecte balans tussen voetbal en lifestyle, is in de nieuwe kledinglijn van BALR. niet meer volledig terug te vinden. BALR. heeft naast de voetBALR.’s ook andere kledingstukken toegevoegd aan de collectie gerelateerd aan andere sporten als bijvoorbeeld basketbal. Dit was al eerder te zien in de BALR. shop omdat de BALR.basketbal werd verkocht. Nu gaat BALR. dieper in op de sport basketbal, maar zodanig gemixt dat BALR. lifestyle terug te vinden is.

Hier is de perfecte balans tussen lifestyle en basketbal gevonden. Deze geborduurde tanktop kan makkelijk aan naar het strand of bijvoorbeeld naar de sportschool. Je hebt de looks van een echte BALR.

Life of a BALR.

Het leven van een BALR, hoe is dat nou? Om op deze vraag antwoord te geven moeten we ons verdiepen in de beste atleten van de wereld. De beste atleten werken het hele jaar hard en hebben vrij weinig rust. Toch zijn er momenten om te genieten van alle resultaten die behaald zijn. Bij het leven van een BALR. gaat het er dus om, dat je in ruil voor alle energie en passie die je in het verwezenlijken van je dromen hebt gestopt, je nooit zal stoppen met genieten. Dit is jouw leven. Zorg ervoor dat het je beste leven is.

Finishing Touch

Naast alle kledingstukken van BALR. heb je de finishing touch nodig. Topvoetballers als Cristiano Ronaldo en Luis Suaréz hebben deze finishing touch al, deze touch zijn voor hen de schoenen. Verrassing: bij de BALR.’s zijn het ook de schoenen! Naast de kleding lanceert BALR. ook een compleet nieuwe sneakerlijn, die onder andere bestaat uit een nieuwe versie van het succesvolle EE Premium Sock model. De footwear collectie bevat daarnaast een nieuwe lijn van premium leather sneakers die in zowel high-top als low-top versies beschikbaar zijn.

Waar koop ik mijn BALR.?

De zomer collectie van 2019 van BALR. is nu te koop in de BALR. Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht, bij exclusieve retailers wereldwijd en online via BALR.com

Leave a Reply