Het blijft lastig: het uitkiezen van een geschikte plek om jouw date mee naartoe te nemen. Je wilt zelf ook lekker kunnen eten, maar toch een goede indruk maken en haar niet meenemen naar die toffe burgerbar om de hoek. Daarbij komt het ook steeds vaker voor dat mensen (en vooral vrouwen) vegan zijn… Lastig!

Rustig aan, geen paniek. Wij hebben een plekje gevonden in Amsterdam waar je helemaal prima zit met iedere date: Pllek. Met een leuk strandje in de voortuin op een toffe locatie in Noord met een hip interieur kan het alleen nog maar misgaan als je zelf een blunder maakt. Deze hotspot mag er zijn!

Ieder moment van de dag

Ontbijt, brunch, lunch, borrel, diner, desserts, wanneer je date ook gepland staat, bij Pllek kan je aanschuiven. Op de menukaart is ruime keuze voor ieder dieet. Mocht je zelf niet vegan zijn, maar je date wel, kan je hier ook met een gerust hart meedoen met je date door ook een vegan gerecht te kiezen. Deze zijn namelijk erg toegankelijk en lekker voor iedereen! Zelfs als je van nature een echte vleeseter bent.

Pllek heeft kortgeleden een nieuwe menukaart geïntroduceerd: gerechten zijn voortaan 75% vegetarisch, waarvan 25% zelfs veganistisch. Wees gerust, er staat nog steeds vlees en vis op de kaart, je zal niks tekort komen hier!

Mocht je de vegan-stap willen zetten, dan raden we voor de lunch jou de ‘falafel salade’ aan met heerlijk gebakken pita broodjes. En om een indruk te maken op je date, kan je haar de ‘gebakken pruikzwam salade’ aanraden. Die zal vast in de smaak vallen!

Check vooral even de agenda!

De meeste vrouwen hebben het liefst de date ingepland staan in de agenda. Dan kan je net zogoed ook even de agenda van Pllek checken, hier staan namelijk een hoop events wat de date extra leuk kan maken. Denk bijvoorbeeld aan Dine & Dance of wat heerlijke live muziek op de zondag! Als je nu nog niet genoeg indruk weet te maken op haar, dan ligt het niet aan jou.

We wensen je heel veel plezier op je date en horen graag van je hoe deze bij Pllek verlopen is!

Leave a Reply