De afgelopen weken hebben we niks te klagen gehad. Het weer was heerlijk, heel Nederland trok dan ook massaal richting het strand, de terrasjes en de parken. Het hitte record van Nederland werd na maar liefst 75 jaar weer eens verbroken. Dit duurde niet lang, aangezien een dag later het nieuwe record alweer werd verbroken. Aankomende week zullen de temperaturen helaas weer gaan dalen. Tijd om weer eens een avondje de bios in te duiken, want ja, met dat hete weer zul je dat hoogstwaarschijnlijk niet hebben gedaan.

Stu de Uber-chauffeur 

Voor de echte film fanaten was het dan ook waarschijnlijk even afzien, tenzij je juist lekker in de koelte in de bioscoop hebt gezeten, wat ook heel begrijpelijk zou zijn geweest met deze hitte. De film fanaten die wel buiten hebben genoten van het exotische weer zullen we weer even gauw bijpraten over één film in het bijzonder: Stuber. Deze film draait sinds 11 juli al in de bioscopen, maar we wilden deze film toch nog graag even uitlichten.

Zolang hij zijn vijf-sterren beoordeling maar niet verliest

Stuber is een van die films waar je naar toe gaat als een fan bent van actie, maar je het toch ook tijd vind om weer eens even goed te lachen. Deze actie komedie zal je dan ook niet teleurstellen. Je wordt meegenomen tijdens het avontuur van Uberchauffeur Stu (Kumail Nanjiani). Stu doet er alles, maar dan ook alles aan om van zijn klanten een vijfsterren beoordeling te krijgen. Dan pikt hij een passagier op die een politieagent blijkt te zijn (Dave Bautista). De politieagent, oftewel Vic, dwingt Stu te helpen bij een achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Vic is al jaren lang op zoek naar deze drugsdealer die in het verleden zijn partner heeft vermoord. Het wordt een dollemansrit door Los angeles, waarbij de gegijzelde Uberchauffeur wanhopig probeert om zijn verstand, zijn leven én zijn vijfsterren beoordeling niet te verliezen.

Zorg ervoor dat je deze heerlijke en hilarische actiefilm niet mist!

Leave a Reply