Alles wat je als man zoekt aan verzorging kan je vinden in Utrecht. MAESONS geeft mannen de behandelingen die zij nodig hebben, zelfs heuze menicures! Denk nu niet direct: “dat is voor mietjes” want zelfs de beste sportmannen ondergaan graag deze behandelingen. Waarom? Dat lees je in dit artikel!

MAESONS is een nieuwe barbierzaak, sportsbar en menicures aan de Voorstraat 21 in Utrecht. Hier kan je terecht voor een nieuw kapsel of baardbehandeling, maar ook kan je hier gezellig een sportwedstrijd komen kijken, rammen op de boksbal of zelf een potje FIFA op de Playstation 4 spelen. Tot slot bieden zij ook menicures aan, een manicure en/of pedicure speciaal voor mannen.

Mencave where you can be shaved…

Wanneer je binnenkomt voel je de sfeer al hangen, een echte mencave met FIFA, boksballen, voetbal wedstrijden op flatscreens en barbers met ervaring om jou te voorzien van verschillende behandelingen speciaal voor mannen. Het draait bij MAESONS er niet alleen om dat de klanten er goed uit zien wanneer zij de deur uit lopen, maar zich ook goed voelen. Daarom introduceren zij nu naast de kapsel en baardbehandelingen ‘Menicures by MAESONS’. Deze worden achterin de zaak in een speciale ruimte gegeven, zodat je geen last hebt van pottenkijkers en lekker kan ontspannen!

Voorkomen is beter dan genezen

Handen en voeten zijn erg belangrijk wanneer het gaat om algehele verzorging. Een manicure en pedicure kunnen veel klachten verhelpen, zoals pijn die zich voordoet tijdens het sporten. Onder topsporters is het de gewoonste zaak van de wereld om deze behandelingen te boeken. Vooral de voeten hebben het vaak zwaar te verduren, urenlang knel zitten in uiteindelijk bezweette sportschoenen. Je kan beter die schimmels, eelt en meer voorkomen dan wanneer je het moet genezen, dan ben je verder van huis en zal jouw sportprestaties alleen maar omlaag brengen.

Oh, en de vrouwtjes zijn ook niet al te dol op vieze voeten.

Sta jij op het punt het ja-woord te zeggen binnenkort? Bij MAESONS voorzie je jezelf nog even van de laatste verwennerij zodat je helemaal klaar bent voor jouw speciale dag. Met het MAESONS Ultimate wedding arrangement ben jij welkom met al jouw vrienden om te relaxen, drankjes te doen, lekker te eten, potjes FIFA te spelen en nog belangrijker: je haar te laten in de beste coupe te laten knippen, je baard te laten stylen als nooit tevoren en uiteraard die menicure te pakken voor de huwelijksnacht…

“Als je kapsel goed zit, presteer je beter”, aldus Louis van Gaal

Vanuit je barberstoel kan je de wedstrijd volgen. Mannen – met en zonder baard – die bij MAESONS naar binnen stappen kunnen zich urenlang vermaken. In ons bezoek hebben we dat zeker gemerkt, de tijd vloog voorbij, zo snel dat we de reservering bij Pizza Beppe op de hoek een uurtje moesten verzetten!

Maeson Bennett, eigenaar van de zaak, is zelf de barbier geweest van het Nederlands elftal in Brazilië in 2014. Hij deelt zijn kennis, technieken en kneepjes uit het vak met zijn team, hierdoor heb jij als klant te allen tijde dezelfde kwaliteit, bij wie je ook in de stoel komt. Uit de kappersstoel van Maeson stond ooit Louis van Gaal op: “Als je kapsel goed zit, voel je je goed en presteer je beter”. Mooi gezegd, gezien dat precies het gevoel is wat het team alle klanten mee wil geven.

Samen met Lindsey Bennett introduceerde Maeson zijn barbershop, sportsbar en menicures. Graag staan zij voor je klaar voor alle bijzondere gebeurtenissen in je leven, van een sollicitatie tot een bruiloft, met een frisse look voel jij je een stuk zekerder in je schoenen. Wij zeggen: aanrader!

Sluit je dag lekker af met pizza op de hoek

Tegenover MAESONS vind je pizza zoals je deze nog nooit eerder gehad hebt, ten minste, als je nog niet eerder échte Napolitaanse pizza gegeten hebt. Pizza Beppe is het eerste restaurant in Nederland die de eer mag dragen geaccepteerd te zijn als Napolitaans restaurant door de ‘Associazione Verace Pizza Napoletana’. Dit betekent dat de pizza’s op deze authentieke manier bereid zijn, 100%, geen missers, geen gesjoemel. En dat kan je proeven…

We kunnen het je eigenlijk niet uitleggen, deze pizza is oprecht niet zoals de pizza’s die je kent. Misschien denk je nu: “pizza is toch gewoon pizza?”. Nee, Napolitaanse pizza’s hebben namelijk een speciale bodem. De bodem is luchtiger, maar tegelijkertijd ook voller van smaak. Lichter voor de maag, lekkerder om op te kauwen. Kortom, probeer het maar gewoon zelf eventjes! En ook de tiramisu…

Leave a Reply