Krijg jij al het heen en weer van jezelf? We hebben het maar druk de hele dag. Van de ene meeting naar de ander, van de sportschool door naar een avondje biertjes tappen met vrienden. De volgende dag geen tijd om uit te brakken, want hier en daar kan ook nog wel aan het huis of in de tuin gewerkt worden. Het lijkt we alsof we het met de dag drukker hebben, heb jij nog tijd om maaltijden te koken voor jezelf?

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg kant en klare maaltijden in de supermarkt te vinden. Toch zijn deze uiteindelijk nog erg duur, en we vragen ons vaak af hoe gezond deze nou eigenlijk zijn. Niet iedereen is een talent in de keuken, vooral wij mannen vaak niet, dus het is maar goed ook dat er nu verschillende oplossingen op de markt verkrijgbaar zijn… Zoals HUEL!

Gezond voedingsschema in no time

Vroeger moesten we jagen voor onze voeding, opzoek naar onze voedingsstoffen om te overleven. Hierna werd het ons al snel te simpel gemaakt. De enige beperkende factoren om niet te eten wat we willen en wanneer we dat willen werden tijd en geld. En zo komen we tot ons hedendaagse probleem: veel mensen strijden met een dieet om overgewicht te verhelpen of voorkomen.

Julian Hearn probeerde obesitas te bestrijden door een programma te maken waarmee mensen de optimale voeding binnen kregen. Dit dieetplan werkte heel goed, het vergde enkel zoveel voorbereiding dat hij vaak de reactie kreeg: “Ik heb hier geen tijd voor”. Mensen hielden de plannen vaak niet vol, dat moest makkelijker en sneller vond Julian!

HUEL is een perfect uitgebalanceerde maaltijd gecreëerd vanuit voedingsoogpunt en in minder dan twee minuten bereid. Zelf ben ik helemaal fan van de koffie shake, deze is oprecht zo lekker! Daarnaast is chocolade ook altijd goed, wie houdt er nou niet van chocolade?

Hele dagen shakes drinken?

Het kan, maar wij doen het in ieder geval niet. Niemand zit te wachten op een leven lang alleen maar shakes drinken de hele dag door. Toch kan het wel, want een shake staat gelijk aan een complete voedzame maaltijd. We hebben het zelf uitgeprobeerd en de meningen lopen uiteen. De een vind het heerlijk als ontbijt (want voor ontbijt had hij nooit de tijd), de ander gebruikte een shake als avondeten wanneer hij na het werk nog even wilde sporten. Eigenlijk heeft iedereen gewoon andere momenten waarop een kant en klare voedzame maaltijd van pas komt. Probeer het vooral eens uit voor jezelf! Het kan echt een uitkomst zijn.

Mocht je nu wel graag iets te kauwen willen hebben, dan kan je ook goed pannenkoekjes maken van de HUEL shakes. Neem dan bijvoorbeeld de meest gezonde variant zonder zoetstoffen: de ongezoete shake. Doe een paar schepjes in een kom, voeg een banaan toe, een beetje melk en een paar eieren. Hoppa, het recept voor gezonde pannenkoekjes en ook in mum van tijd gepiept. Hier kan je trouwens ook je vriendinnetje heel blij mee maken (we spreken uit ervaring).

Als zelfs shaken teveel werk is

Mocht je dit ook een gedoe vinden, dan is er nog een laatste optie voor je over: de repen. Ook onwijs lekker! Vooral de chocolade variant zijn we fan van. De repen vullen zo goed, dat we het wel eens hebben gebruikt als lunch of zelfs diner op een drukke dag vol vergaderingen. Hier moet je eens iets van proberen! En tot slot, mocht je toch liever je maaltijden drinken, heeft HUEL ook Ready-to-drink flesjes in de aanbieding voor je. Hoef je ook niet te shaken, maar krijg je wel je voedingsstoffen binnen!

Daarnaast heeft Tamashi ook een heel handig drinkbaar ontbijtje op de markt gezet, zonder dat je hoeft te shaken! Goodmorning is een plantaardige drankje is volledig melk-, lactose-, gluten- en sojavrij en bovendien geschikt voor veganisten. En wat zit er dan wél in? Een drankje bevat onder andere kokosmelk, erwtenproteïne, vezels, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Elke portie bevat 400 kcal en is dus een volwaardig ontbijt, ideaal om de dag te starten. Verkrijgbaar in de smaken vanille en koffie, top smaken als je het ons vraagt!

Wist je dat: ontbijt heel belangrijk is? Amory Schueremans, oprichter van Tamashi: “Soms vergeten we wel eens dat de ochtend het begin van de dag is. Toch kent iedereen de uitspraak: “Goed begonnen, is half gewonnen!” Herontdekken hoeveel kracht er in de ochtend zit, moet onze eerste prioriteit zijn als we een goede dag willen. Hoe doe je dat? Door een ochtendroutine die energie geeft aangevuld met een goed ontbijt! Precies dát is het doel van Goodmorning.”

Hoe zorg jij dat je jouw voedingsstoffen binnen krijgt op de drukke dagen? Laat het ons vooral weten in de comments! Wij gaan weer snel door met onze drukke dagen!

Leave a Reply