Een auto kan aanvoelen als een tweede huis, en daarom is het des te belangrijker dat jouw auto bij je past! In dit artikel kan je inspiratie opdoen voor jouw beslissing bij het kopen van een nieuwe auto. Welk type ben jij? En welk auto type past hierbij?

Liever vliegen

Jij bent het type die wel een auto kan gebruiken om zich in de buurt van zijn eigen woning te verplaatsen, maar liever op vakantie gaat met het vliegtuig. Hierbij kan je het best kijken naar een niet al te grote auto, aangezien je toch geen grote koffers mee hoeft te sjouwen met vakanties!

Een hok vol herrie

Heb je kinderen? Zoek dan een ruime auto, minimaal 5-deurs. Geloof ons, het is me een partij irritant om de kinderen de auto in te krijgen als je een 3-deurs hebt. Dit moet je niet willen voor jezelf, en voor je kinderen…

Graag op de weg

Jij bent een type die graag zijn spullen pakt en de weg op gaat. Waarheen maakt niet uit, maar jij begint jouw reis in de auto. Des te belangrijker het is dat deze auto van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Peugeot 3008 of zelfs de 5008. Deze is oprecht van alle gemakken voorzien! En de 508 geeft je zelfs een massage achter het stuur…

Boodschappen doen

Een auto? Nee, deze heb jij eigenlijk niet nodig, wellicht alleen als er eens grote boodschappen gedaan moeten worden. In dat geval kan je het best voor een kleintje gaan, eentje die lang meegaat, ondanks dat deze vaak op de parkeerplaats blijft staan!

Succes met jouw zoektocht! Oh, en via Dasimport.nl bespaar je zo’n duizenden euro’s ten opzichte van vergelijkbare Nederlandse occasions én kies je uit een breed assortiment jonge occasions met lage kilometerstanden, meer opties voor minder geld!

Leave a Reply