Gordijnen, ze gaan niet voor niets al jaren mee met de mode. Naast dat je huis hiervan direct een gezelligere sfeer krijgt, brengt het nog veel meer comfort met zich mee waarmee je onder meer zelfs op stookkosten kan besparen komende winter. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van gordijnen, en dan in het bijzonder de voordelige gordijnen

Ja, gordijnen kunnen duur zijn, ben je net als ons opzoek naar voordelige gordijnen? Wij scoorden ze bij Voordeelgordijnen. Met al meer dan 30 jaar aan expertise op het gebied van gordijnen en een groothandel naast een webshop en twee fysieke winkels, kunnen zij ons gordijnen voor een lage prijs aanbieden. Lees meer over onze ervaring met deze website en uiteraard de kwaliteit van de gordijnen.

Wist je dat…

Eerst even zoals beloofd de voordelen van gordijnen, voor diegenen die nog aan het twijfelen zijn of ze kwalitatief goede gordijnen wel nodig hebben. Vooral verduisterende gordijnen kunnen prijzig zijn, dus waarom zou je voor deze dikke geplooide gordijnen gaan als je ook voor een goedkopere dunne stof kan gaan? Ten eerste zorgen de gordijnen voor minder geluidsoverlast. Gezien 80 procent van jullie lezers in de grote drukke steden wonen, kan dit zeker een goede reden zijn deze aan te schaffen. De plooien breken de geluidsgolven waardoor er demping ontstaat. Bij jouw bestelling bij Voordeelgordijnen kan je zelf bepalen hoeveel plooien je wil hebben.

De 100% lichtdichte gordijnen in de afbeelding hierboven hebben een speciale witte coating aan de achterzijde van de stof. Hierdoor heb je ook geen last van licht, nog een tweede reden! Zo heeft je vriendin (of jij zelf) geen ooglapje meer nodig bij het slapen. Tot slot ben je ook beter geïsoleerd in de winter. Dat betekent minder stookkosten en zo bespaar je uiteindelijk weer geld. In de zomer hoef je niet bang te zijn voor een onwijs hete kamer, want dan houd je de warmte juist beter buiten. Win win situatie dus!

Size does matter

In de gordijnenwereld doet de maat er wél toe. Denk niet direct te moeilijk, want het opmeten is super simpel en zo gebeurd. Via de stofcalculator bereken je precies hoeveel geld je kwijt bent en bestel je een gordijn op maat. Hiervoor meet je de railbreedte op in centimeters en de gordijnhoogte. Op de website kan je ook meetinstructies opvragen, super handig! Ondanks dat we goed overweg kunnen met meetlinten, is het toch wel handig om op deze manier precies zeker te weten hoe laag jouw bestelde gordijnen komen te hangen. We hebben uiteraard allemaal geen zin in retourneren…

Wanneer je op maat besteld denk je al snel dat het lang zal duren voor je het product binnen hebt, maar deze gordijnen worden binnen 10 dagen geleverd. We waren ook onwijs blij met de zogenoemde inbetween in de woonkamer. Deze maakt de kamer in een klap een stuk huiselijker en gezelliger! Mocht je weinig verstand hebben van een stijlvolle woonkamer wanneer je geen partner hebt die dit voor je uitzoekt, kan je er bij deze vanuit gaan dat visite (dus ook je dates) hiervan onder de indruk zullen zijn. You’re welcome!

 

Persoonlijk zijn wij fan van de linnen looks, dit blijft naar onze mening altijd wel in de ‘huismode’ en gelukkig heeft deze website dan ook een hoop in de aanbieding. Een fijne natuurlijke uitstraling is gegarandeerd. Tot nu toe zijn de reacties van zowel onszelf als onze gasten alleen maar positief. Kortom dus een fijne ervaring met Voordeelgordijnen en waarmee je met de bestelling direct een hoop gezelligheid gratis meegeleverd krijgt.

Wat hangt er bij jou thuis?

Leave a Reply