Het weer wordt grijzer, want de herfst is begonnen en het regent ook nog is ontzettend hard. Bovendien is het klimaat constant in het nieuws en denk jij ook of je wat meer voor het klimaat moet doen. Echter weet je niet waar je moet beginnen, maar geen zorgen Allbirds heeft de oplossing!

Allbirds heeft een nieuwe collectie en die schoenen zijn binnenkort jouw superhelden! Deze nieuwe Mizzle-collectie zijn de ultieme allround schoenen zodat jij niet alleen de herfst, maar ook elk seizoen doorkom.

Keuzestress

Het weer is ondertussen nog grijzer geworden en je kijkt in de kledingkast. Daar zijn warme sweaters, jassen en broeken toch is er een probleem. Schoenen! Welke schoenen trek je aan? Is het te koud voor de zomerschoenen of kiezen we noodgedwongen voor de winterschoenen? De schoenen van de Mizzle-collectie bieden de oplossing, want deze schoenen zijn niet alleen bestemd voor elk seizoen maar ook voor elk weertype.

Zorg goed voor je voeten

Je voeten zijn één van jouw belangrijkste lichaamsdelen dus help ze een ‘handje’. Je voeten beschermen doe je door comfortabele schoenen te dragen. Deze schoenen hebben een dikkere laag ZQ-gecertificeerde Merinowol en een extra stevige SweetFoam™-zool, welke is versterkt met natuurrubber zo bestaat de Mizzle-collectie uit twee nieuwe, regenbestendige uitvoeringen van Allbirds klassieke wollen schoenen. De dikkere laag Merinowol zorgt voor ultiem comfort, want;

  • Merinowol is zelfreinigend. De stof bevat lanoline en dat zorgt ervoor dat er geen geuren in de stof trekken, wat weer super handig is voor stinkvoeten of vies regenwater.
  • Merinowol is eenvoudig te onderhouden. De fijne structuur van de stof stoot bacteriën af en hierdoor hoef schoenen niet vaak te wassen.
  • Merinowol is zeer slijtvast doordat het een natuurlijk product is.
  • Merinowol is zowel in de zomer als in de winter goed te dragen, doordat de stof warmte- en vochtregulerend is.
  • Merinowol is zacht en jeukt niet, handig voor de hipsters die constant kleine sokken dragen.

Ohja, het klimaat

Ja, het klimaat is belangrijk en de trend is tegenwoordig om steeds vaker in duurzame kleding te lopen en nu kan jij aan die trend meedoen! Dit komt omdat de schoenen van deze collectie waterbestendig en waterbestendige uitrustingen hebben waar geen PFA’s aan te pas zijn gekomen. PFA’s zijn niet biologisch afbreekbare chemicaliën er vervuilen onze bodem en grondwater. Dus deze schoenen zijn waterbestendig en vervuilen de grond niet. Tot slot is een plastic flesje gelijk aan een paar Allbirds veters. Reïncarnatie is iets moois.

De Mizzle-collectie bestaat uit twee soorten, de Wool Runner Mizzle (130 euro) en de Wool Runner-up Mizzle (145 euro).

Leave a Reply