‘Niets blijft, niets is af, en niets is perfect’. Hopelijk geldt dit alleen voor het design bij IZAKAYA, en niet voor het gevolg van jouw date. Wederom is IZAKAYA een perfect plekje om jouw date mee naartoe te nemen. Heerlijk eten, daar worden we allemaal blij van. Toch?

Iedere man wil toch zijn date meenemen naar een plekje waar jullie samen kunnen genieten, een eerste date om nooit te vergeten? Of een date om haar zo om je vinger te winden dat ze met je mee naar huis gaat? Wat jouw doel ook is, mijn tip: neem haar mee naar IZAKAYA. Hier zou ik als vrouw zijnde heel blij van worden, dus mocht je nog een date zoeken, stuur vooral een mailtje!

Een orgasme op de eerste date

Hiermee bedoel ik natuurlijk een orgasme op je tong. Oh wat zijn de hapjes die hier geserveerd worden lekker… Met de nodige ‘oeh’s en ah’s’ geniet je samen van bijvoorbeeld drie-soorten-vis sashimi, salade met garnalen en truffel, biefstuk reepjes (om te delen, niet alleen voor jou!) en nog veel meer…

Denk nu niet dat dit een sushi-date is, probeer vooral de bijzondere overige gerechtjes van de kaart uit. Zelf waren we meer onder de indruk van de overige verrassend lekkere gerechten dan de sushi. En dit geeft direct een speciale twist aan jouw avond of middag, want dit krijg je namelijk niet op tafel bij een doorsnee sushi restaurant. We raden daarom ook iedereen aan juist de andere gerechten van de kaart uit te proberen. Heb het lef; you’ll be rewarded!

Nog meer biefstuk en daarnaast toch nog even een plaatje van de sushi, mocht je wel hiervoor willen gaan is dat geen verkeerde keuze. Ook dit was alsof er een Japans engeltje op je tong danste…

Ja, jouw date wil een toetje

Mannen, het is nu eenmaal vaak zo dat het dessert voor vrouwen een van de beste gangen is. En aangezien toetjes rechtstreeks naar het hart gaan, wil je deze niet overslaan op een date. Dus bij deze, tips om een heerlijke verwennerij op tafel te zetten: de cappuccino brûlée met een Whisky foam en koffie meringue. Precies het toetje waar jij als vent ook van kan smullen, niet overheersend zoet, wel overheersend lekker.

Halloween bij IZAKAYA

Ben jij klaar voor een extravagante Halloween? Halloween is de dag waarop meisjes in monsters veranderen en mannen met baarden in zombies. Of verkleed jij je liever als angstaanjagende dokter of gewoon als sexy heks? In de luxueuze locaties van THE ENTOURAGE GROUP komen voor Halloween niet zomaar wat feestvierders bij elkaar. Het is Halloween op zijn best!

Deze maand zal de legendarische Supreme Brunch in IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar zo decadent zijn, dat het eng is – it’s a Halloween party! Verwacht een middag vol creatieve cocktail, fine-dining en flamboyant entertainment. Halloween is nog nooit zo sexy geweest! Ben jij er op zondag 27 oktober bij? Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

Leave a Reply