Seks, we vinden het heerlijk en doen het graag. Met een cockring kan jij de ervaring nog net even beter maken. Waarom je dit speeltje zou moeten gebruiken? Dat lees je in dit artikel!

Cockringen, wat moeten we daar nou weer mee? Vaak zijn het de vrouwen die dit soort dingen uit willen proberen, maar geloof ons, jij wil deze voor je verjaardag hebben dit jaar. 

Maak ‘m groter

Of je nou snel of niet snel een stijve krijgt, de cockring kan ervoor zorgen dat jouw erectie des te groter is. Verwacht nu trouwens geen wonderen, we bedoelen met groter niet twee maten maar iets groter. Wel voorzichtig zijn met op en af doen, hier kan je het best wat glijmiddel bij gebruiken.

Orgasme uitstellen

We houden van seks, dat gaan we niet ontkennen. Toch jammer als dat snel alweer afgelopen is omdat je het niet meer binnen kan houden. Wellicht zou je denken dat een cockring juist het hoogtepunt zal versnellen, maar dat is juist niet het geval. Gezien deze om de penis heen gaat, zorgt dit voor extra druk op de penis! Hierdoor wordt dus de bloedtoevoer verminderd en kan jij jouw orgasme langer uitstellen. Seksspeeltje erbij dus!

Heftiger orgasme

Aangezien het orgasme wordt uitgesteld kan deze des te heftiger aanvoelen wanneer je wel op jouw hoogtepunt komt. Mocht je een vriendin hebben, dan maak je haar er ook blij mee. Wellicht komt ze dan wel eens tijdens de seks en kunnen jullie gelijktijdig het hoogtepunt bereiken! Tot slot maakt een cockring ook masturberen en orale seks fijner en interessanter.

Heb jij deze al uitgeprobeerd? Mocht je het uitproberen: wanneer er ook maar iets pijn doet of niet comfortabel voelt meteen af doen dat ding. 

Leave a Reply