De HP ENVY, we envy you! Deze all-in-one printer kan je bedienen vanaf het touchscreen display, perfect voor ons als Young Urban Potentials. Een gadget die je niet dacht nodig te hebben, maar toch heel goed van pas komt…

Bespaar jezelf moeite, lawaai, inkt-kosten en papier met de nieuwe HP ENVY 5050. Door dubbelzijdig te printen heb je minder papier nodig, in de stille modus hoor je er niks van en inkt levert HP gewoon twee jaar gratis bij jouw voordeur.

Altijd handig, zo’n slimme printer

Deze printer is perfect voor thuis, je kan documenten printen, scannen en kopiëren. Met een verbinding van wifi met jouw smartphone, tablet of laptop is een printje zo gepiept. Helemaal automatisch print deze printer dubbelzijdig, waardoor je zelf niet de moeite hoeft te doen het papier om te draaien. Een touchscreen maakt de slimme printer nog moderner, kies direct of je moet scannen, kopiëren of andere instellingen wil wijzigen.

Schroom nie, het is een koopie!

Mocht je direct denken: daar heb ik toch geen geld voor… De HP ENVY 5050 brengt naast een enorm gemak, een enorme voordeligheid met zich mee: in de aanschafprijs (€169,90) zit standaard een Instant Ink-tegoed van €120. Say what?! Ja, hiermee worden áltijd aangevulde cartridges werkelijkheid. Geen gezeur meer, niet meer nadenken over oprakende inkt, een zorg die we niet nodig hebben in ons leven.

Hoe makkelijk is dat – nieuwe inktcartridges aan de deur bezorgd!

Het bedrag van €120 kan je zelfs naar eigen wens invullen! Een top optie is het kiezen voor het Instant Ink-abonnement van €4,99 per maand, dan print je lekker 2 jaar gratis. En het fijne is, je hoeft hiervoor niet jouw betaalgegevens door te geven. Hiervoor maak je gemakkelijk zelf een HP account aan, je koppelt hieraan jouw printer en geeft vervolgens jouw bezorgadres door. Hoppa, je kon je was inmiddels al zelf doen, dit is helemaal een makkie!

Zowel de inkt als de bezorging is dus inbegrepen, maar vergeet ook de recycling niet! Ook deze is in de service inbegrepen. Jij print, HP denkt aan de rest.

 

Leave a Reply