Hennessy lanceert een limited edition ‘Hennessy at home’. Voor de vrijmibo’s bij jouw thuis, voor jouw deur, op de stoep, aangeleverd. Je hoeft er de deur niet voor uit! Een drankje aan de bar of in de club zit er voorlopig nog niet in, dus laten we zo goed mogelijk genieten van die komende vrijdag middagen en weekenden als we kunnen. Met Hennessy als een prima oplossing!

Til je solonaise naar een volgend niveau! Het cognacmerk Hennessy lanceert een limited edition Hennessy at Home cocktailbox, die je vanuit je luie stoel online kunt bestellen en die bij je thuis wordt bezorgd. Blijf lekker in je pyjama zitten, niemand die het ziet. Behalve als je een Zoom vrijmibo met je collega’s gepland hebt staan natuurlijk…

Hennessy at Home

De Hennessy at Home cocktailbox bevat een Hennessy VS (70 cl), vier Fever-Tree Ginger Ale flesjes (20 cl), twee originele Hennessy cocktailglazen en het recept voor de Hennessy Ginger cocktail. De Hennessy at Home cocktailbox is online te bestellen via Sterk.Amsterdam en Drankenboutique.nl. De box verschijnt in zeer gelimiteerde oplage, so don’t sleep on this!

Maak ieder moment very special

Hennessy Very Special is de populairste cognac ter wereld en een onmisbaar basis ingrediënt in mixology. De karakteristieke blend met het volle aroma van eikenhout geeft een krachtige smaak met een hint van geroosterde amandelen en de frisse, levendige tonen van druiven. Hennessy selecteerde voor deze limited edition cocktailbox uitsluitend de beste en qua smaak meest uitgesproken eaux-de-vie. De Hennessy VS is de drank voor elk very special moment – of je ‘m nu puur, met ijs, in de Hennessy Ginger mix of in je eentje drinkt.

Nodig die collega’s uit voor een Zoom meeting, stuur de boxen rond en geniet met z’n allen van die vrijmibo!

Leave a Reply