Sinds een paar weken is het officieel zomer! Heb jij de BBQ al naar buiten gehaald? Ongetwijfeld! Nu kom je er misschien, zoals wij, achter dat wellicht jouw BBQ wel toe is aan vervanging. En waarom? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Is jouw BBQ al een paar jaar oud? Dan is er een kans dat je deze beter kan vervangen. Sowieso voor jouw gezondheid, en voor de kwaliteit van alle vlees- en vispakketjes die jij op de picknicktafel zet voor familie en vrienden.

Waarom aan de BBQ?

Allereerst lijkt het net een feitje: we zijn een echt BBQ-land. Wanneer het al even mooi weer is, komt die BBQ naar buiten toe. Wist je dat 9 van de 10 Nederlanders minstens eens per jaar aan de BBQ staan? We vinden het gezellig en uiteraard ook heel erg lekker. Tenminste, als de BBQ van kwaliteit is, anders beïnvloed dit daadwerkelijk de smaak van je vleesje. Zonde van die dure spiesjes die vrouwlief bij de slager gehaald heeft.

Uit onderzoek van Motivaction uit 2018 blijkt dat als het aan 23 procent van de Nederlanders ligt, ze het liefst het hele jaar door zouden barbecueën. Zo blijkt dus maar weer hoe vaak we de BBQ gebruiken, en dus kan je maar beter een goede hebben liggen! Ook nog eens rust voor jou, want de juiste BBQ werkt meteen een stuk lekkerder mee. Kan jij dat biertje lekker in je hand houden tijdens het wachten op de hamburgertjes.

Aan welke BBQ?

En aan welke BBQ zouden we dan het beste kunnen staan? Kies je voor een buitengewone BBQ ervaring, dan kan je bijvoorbeeld denken aan een Big Green Egg, daar heb je vast al eens eerder van gehoord. Of de OFYR BBQ, klinkt vast iets minder bekend, maar daarom nog niet minder van kwaliteit! Het is een echte blikvanger en je herkent ‘m snel door zijn unieke design. De ronde vuurschaal zorgt ervoor dat je gezellig met z’n alle kunt BBQ’en, waar dat bij ander type barbecues vaak alleen op de pitmaster aankomt.

Je kan deze en nog veel meer top grills online bestellen bij Kamado Express. Hoef je ook de deur niet uit, want zo leuk is fysiek winkelen ook niet meer in deze tijd. Mocht je je hier toch wel toe willen zetten, kán het wel! Namelijk bij The Fire Station in Kaatsheuvel. Daar kun je alles zien, proeven, voelen en ervaren. Klinkt ook weer als een leuk uitje toch?

Leave a Reply