En de ‘burgertent of the year award’ gaat naar… H.Burger! Als wij deze prijs uit zouden rijken, zou deze gaan naar het burgertentje in Amsterdam West. Bij H.Burger weet je zeker dat je een heerlijke burger op je bord krijgt, want zij hebben lang over deze gouden formule nagedacht! Neem het maar van ons aan, en mocht je niet in de buurt wonen, dan kan je ook burgers bestellen!

Het perfecte broodje

H.Burger heeft samen met een lokale bakkerij gewerkt aan de formule voor het perfecte hamburger broodje. We kunnen je vertellen, ze hebben deze formule zeker gevonden. Het broodje is perfect, en getoast aan de binnenzijdes waardoor jij de knapperigheid niet alleen voelt maar zelfs kan horen wanneer je een hap neemt. Onze eerste reactie was geen reactie. Daarna kwam de verbazing: denk jij wat ik denk? Ja, we hebben het lekkerste hamburger zaakje van Amsterdam gevonden.

De perfecte burgers

Deze beste burgers zijn simpel, zeer smaakvol en zeker met veel liefde huisgemaakt. De H.Burger bestaat bijvoorbeeld uit een biologisch brioche broodje en een burger die 100% uit rundvlees bestaat. Met passende toppings als bacon, tomaat, sla, ui en augurk is deze burger al op z’n best. En toch kan het altijd nog meer volmaakt; namelijk met als kers op de taart in dit geval de saus op de burger, een unieke huisgemaakte H.Burger saus.

Welke we je ook kunnen aanraden is de burger met kip (mals gegrild en ook biologisch). We komen terug om de vegetarische variant te proeven, deze schijnt ook zeker te smaken!

Ook de friet is hier trouwens om te smullen. Ga je voor fatty fries? Skinny fries? Of de sweet potato fries? Ieder z’n eigen smaak, maar probeer bij welke je ook kiest zeker de huisgemaakte ketchup even!

Tot snel!

Wij komen hier terug! En niet alleen om de overheerlijke burgers, ook om het vriendelijke personeel. De sfeer hier is onwijs fijn en je kan zeker de passie voor het eten bij de mannen achter de burgers opmerken. Dat snappen wij ook wel, want in ieder aspect van de burger heeft tijd gezeten. Van een perfecte vegetarische burger waar men voor terug komt, tot een perfecte formule voor het broodje. Onze ‘burgertent of the year award’ gaat naar jullie H.Burger! En deze hebben jullie meer dan verdiend. Tot een volgende keer!

Leave a Reply