In deze tijd is het altijd fijn om jezelf een gezondheidsboost te geven. Of je nu wel of niet vatbaar bent voor COVID-19, goed voor jezelf zorgen is altijd een top idee. Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van supplementen. Het zijn er veel, in verschillende vormen en maten, dus het gevaar is wel dat jij de supplementen lukraak inneemt. Maar niet als het aan Strong Supplies ligt. 

Strong Supplies is een jong bedrijf en stelt gepersonaliseerde voedingssupplementen samen voor iedereen – van sporters tot mensen met een actieve lifestyle – op basis van een algoritme. Zo heeft iedereen zijn eigen voedingscoach voor supplementen bij de hand, en niet alléén topsporters.

De beste voedingssupplementen voor jou

Hoe kun je de beste voedingssupplementen die al op de markt zijn toegankelijk maken voor iederéén? Die vraag ligt aan de basis van Strong Supplies, het bedrijf van Andy. Andy Decuypere en Toon Coppens. Waar Decuypere een CEO is van meerdere apotheken en een groothandel in farmaceutische producten, is Coppens mede-oprichter van sociale netwerk-sites Netlog en Twoo. Door hun verschillende achtergronden te combineren, hopen ze het gebruik van supplementen naar een hoger niveau te tillen dankzij een hypergepersonliseerde aanpak. Want is het niet gek dat iedereen – ongeacht leeftijd, geslacht, dieet, sportieve doelen – naar dezelfde supplementen grijpt? (Ja, dat is het, aldus Strong Supplies).

Zoals HelloFresh de kopzorgen over koken wegneemt door ingrediënten en recepten voor maaltijden aan huis te leveren, vergemakkelijkt Strong Supplies ‘het gedoe met voedingssupplementen’. Het idee is simpel: je vult een online vragenlijst in die gebaseerd is op 1000 wetenschappelijke studies, waarna je op maandbasis de juiste dosis van supplementen en vitaminen thuis ontvangt. Ook krijg je advies over het innamemoment. In de tussentijd verschaf je Strong Supplies extra informatie over je levensstijl via een app (een geautomatiseerde online assistent), zodat je dosissen voor de maand erna nóg beter afgestemd kunnen zijn op je levensstijl. In de toekomst zullen bloedtesten (thuis of bij de dokter), wearables, DNA profielen en artificiële intelligentie jouw supplementenprofiel verder te verfijnen.

Waarom Strong Supplies?

De drukke, intensieve levensstijl van vandaag vraagt veel van ons. Daarom is het essentieel om ons lichaam de juiste bouwstenen te geven, aldus Strong Supplies. Het bedrijf maakt zich hard voor een toekomst waar iedereen persoonlijk begeleid wordt in zijn of haar inname van supplementen. Door health te combineren met tech, worden ieders persoonlijke supplementbehoeften gedigitaliseerd en verder verfijnd. Naast het geven van advies, houdt Strong Supplies zich bezig met uitvoeren van onderzoek en ontwikkelen van de meest werkzame combinaties, die individueel verpakt worden. Dankzij langdurige begeleiding, kan iedereen zijn doelen bereiken dankzij supplementen – of die doelen nu in het dagelijks leven liggen of op het sportveld.

Ook voor jou!

Topnotch supplementen worden vooralsnog geassocieerd met topatleten, maar volgens Strong Supplies heeft iedereen – sporter of niet – baat bij supplementen. Een gezond dieet legt een noodzakelijke basis, maar zelfs dan missen we al te vaak essentiële voedingsstoffen. Maar weinig mensen eten bijvoorbeeld gemiddeld 3 keer per week vette vis (nodig om aan voldoende Omega 3 te komen) en zelfs fruit is niet meer wat het ooit geweest is: we eten te vaak onrijp fruit uit verre landen dat te weinig mineralen en vitamines bevat. Kortom: supplementen zijn geen luxe for a happy few, maar een noodzaak voor een gelukkig en gezond leven. Naast een gepersonaliseerd supplementenplan, biedt Strong Supplies nu ook het pre-selected plan aan: een kleine dosis supplementen die tried and tested is en geschikt voor iedereen. Zo kun je je mentale rust een boost geven met het ‘motivation plan’ of je immuniteit verbeteren met het ‘immunity package’. Stressvrij zijn en beter bestand tegen indringers als virussen: als er ooit een tijd was om de kracht van supplementen (nog beter) te leren kennen, dan is dat het nu.

Leave a Reply