Is jouw vriendin, verloofde, vrouw, scharrel, ook zo gek van de familie Meiland? Of ben je stiekem zelf ook wel een beetje fan? Goed nieuws! Familie Meiland lanceert twee Édition Limitée feestwijnen én wanneer je bestelt maak je kans op een online borrel met de familie Meiland. 

Het is toch een treurig jaar geweest, daarom maakt de familie Meiland de laatste maand zo feestelijk mogelijk met nieuwe extra feestelijke wijnen. Samen met hun vaste wijnmaker vonden ze twee fantastische Edition Limitées; een tijdelijke toevoeging aan de La famille Meiland collectie. 

Dat wordt ‘wijnen, wijnen, wijnen’ in stijl tijdens de feestdagen

De nieuwe wijnen zijn iets luxer en wat steviger van smaak. Perfect voor tijdens de feestdagen! Zowel rood als wit is te bestellen en past daarom bij ieder kerstdiner op tafel. De wijnen zijn zo op smaak gemaakt dat het heerlijk past bij winterse gerechten die in de komende maand op tafel zullen gaan staan:

De familie heeft vastgehouden aan hun absolute favorieten, de Merlot en Chardonnay. De Merlot is dit keer aangevuld met een beetje Cabernet Sauvignon, die de wijn wat meer kruidigheid en stevigheid geeft. Daarnaast is de wijn op eikenhout gerijpt om de smaak voller en zachter te maken. De Chardonnay is gemaakt van nog betere druiven en heeft ook op eikenhout gerijpt, waardoor de frisse smaken van citrus en ananas worden aangevuld met een beetje vanille en romigheid. 

We zijn niet alleen fan van deze winterse smaken, ook van de feestelijke etiketten. De wijnen zien er zo mooi feestelijk uit met een prachtig gouden detail dat het ook een perfect kerstkado is voor onder de kerstboom!

Een online wijnborrel met de familie Meiland!

Om de nieuwe wijnen te lanceren én de feestmaand geheel in stijl af te trappen organiseert de familie op 4 december het Grote La famille Meiland Wijn Kerstfestijn. Een digitale borrel via een video call, geheel volgens de huidige coronaregels. Mensen die als eerste de nieuwe wijnen bestellen via https://www.wijnvoordeel.nl/meiland-feestwijnen krijgen de kans om een minuut te proosten met Martien, Erica en Maxime. Dit wordt als het aan de familie ligt dé online borrel van 2020.

De wijnen zijn verkrijgbaar bij Wijnvoordeel.nl

Leave a Reply