Leasen, talloze artikelen zijn al op MisterDaily verschenen over het leasen van auto’s. Leasen is het nieuwe leven toch? Auto’s, fietsen, wasmachines, allemaal maandelijks opzegbaar. Is een bezitloze economie de toekomst?

Have it all, but own nothing. Kan jij je hier al in vinden? Nee, wij ook niet, zo nu en dan handig al die lease-mogelijkheden. Maar we zijn graag ook ‘in het bezit van’, dat voelt namelijk nog beter en succesvoller. En daarom kun je de modulaire koptelefoons van Gerrard Street nu ook kopen.  

Modulaire koptelefoons

Gerrard Street loopt met zijn modulaire koptelefoons voor de markt uit. Het merk biedt namelijk de experience van een high-end koptelefoon, is 100% modulair en komt met Free Repairs Forever. Gaat er iets stuk? Weggooien hoeft niet meer, Gerrard Street vervangt gratis het onderdeel voor je, wat er ook gebeurt. Dat is pas een belofte!

Wellicht kan je je wel voorstellen dat dit een extra motivatie geeft aan het bedrijf om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Dit kan je dus ook verwachten van de headphones. Als klant geniet je van een Life Time garantie en Gerrard Street geniet van een extra uitdaging om zo min mogelijk reparaties uit te hoeven voeren door goede kwaliteit te leveren.

Free Repairs Forever

En daarom is dit dus de laatste koptelefoon die je aan zult hoeven schaffen. Gerrard Street zegt zelf: De producten waarvan je houdt, slijten vaak het hardst. En we houden toch wel van onze koptelefoon, vooral met dat thuiswerken anno 2021. Het aanbieden van al die reparaties voor niks, is een ambitie waar het merk hard aan gewerkt heeft en een dienst die nogal uniek is voor de branche.

“Omdat er nog onvoldoende data waren over welke onderdelen sneller slijten, kapotgaan of vervangen moeten worden, moesten we wachten met de koopvariant. Nu Gerrard Street langer op de markt is en we goed inzicht hebben in deze zaken, zijn we klaar om onze koptelefoons ook te verkopen, met de lifetime service.”
Oprichters Tom Leenders en Dorus Galama

De koptelefoons bieden een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog. Om te vieren dat iedereen nu ook een Gerrard Street koptelefoon kan kopen, wordt de PRINCE aangeboden voor een superscherpe prijs: normaal € 375,-, nu voor € 299,-.

Leave a Reply