Sportscholen zijn open, summerbody 2021 is in de maak! Ben jij al volop aan het sporten? Of weet je niet zo goed meer waar je beginnen moet? Goed nieuws voor de sportievelingen onder ons die woonachtig zijn in Arnhem of Nijmegen, OneFit breidt uit naar deze steden en is de samenwerking aangegaan met wel 23 lokale gyms en studio’s!

Je hoeft alleen maar te kijken in de app welke les je aanspreekt, vervolgens boek je deze en ben jij zo bij jouw doel voor komende zomer. OneFit erop los, nu dus ook in Arnhem en Nijmegen.

Het grootste sport- pexen fitnessplatform

Na de uitbreiding kan OneFit zich met trots nu officieel het grootste sport- en fitnessplatform van Nederland noemen. Members van OneFit kunnen met één abonnement in heel Nederland terecht bij meer dan 1.000 aangesloten locaties, en sinds vandaag ook bij onder andere YOU the Gym, Dr. Freeze en City Bootcamp in Arnhem en Hot Yoga House, Riverland Healthcentre en Max Studios in Nijmegen. Ken je deze hotspots in eigen stad nog niet? Dat is het leuke aan OneFit, je kan diverse plekjes ontdekken en zo kies je jouw favoriete hotspots uit om iedere week een goed lesje te pakken.

Gezond in het oosten

Het oosten van het land staat bekend om veel groen en een gezond leven, iets dat aansluit bij de missie van het sportplatform om heel Nederland te ondersteunen in het behalen en behouden van een gezonde, gebalanceerde levensstijl. De uitbreiding naar Arnhem en Nijmegen stond al vanaf begin 2021 op de planning, maar werd uitgesteld wegens de lockdown. Nu is het dan eindelijk zover!

“Ondanks de enorme uitdaging die de sportindustrie het afgelopen jaar heeft gehad, zijn wij als OneFit meer dan ooit vastberaden om onze Sweat and Joy lifestyle uit te rollen door heel Nederland. Ontzettend trots ben ik op het team en de partners die in deze moeilijke periode in staat zijn geweest de handen ineen te slaan om de opening in zowel Arnhem als Nijmegen mogelijk te maken. We kunnen weer sporten, binnen en buiten, en met een OneFit abonnement kies jij waar en wanneer.”
Edouard Leeuwenburg, managing director van OneFit

Ook voor jouw werknemers

Voor de ondernemers onder ons: om vitaliteit op de werkvloer te bevorderen biedt OneFit naast de particuliere memberships, ook pakketten aan voor werkgevers. Het is een bewezen gegeven dat sportieve mensen zich ook beter kunnen concentreren en lekkerder en energieker in hun vel zitten. Wat weer veel goeds betekent voor de prestaties op het werk natuurlijk. Nu is deze mogelijkheid voor bedrijven in Arnhem en Nijmegen er ook.

Profiteer van 14 dagen gratis sporten!

Nieuwe members uit Arnhem en Nijmegen kunnen profiteren van 14 dagen lang gratis sporten en een Original membership uitproberen door zich aan te melden via OneFit Arnhem of OneFit Nijmegen. Na aanmelding kan je dan, net zoals reguliere leden, gemakkelijk workouts reserveren via de app die te downloaden is voor ieder besturingssysteem.

Leave a Reply