In dit artikel vertelden we je al over het prachtige eiland Formentera. Prachtige stranden aan een heldere zee, adembenemende zonsondergangen, waterplezier en in dit artikel in de spotlight: het luxury hotel Cala Saona.

Iedere maand een nieuw hotel, en deze keer een Spaanse parel. Hotel Cala Saona ligt pal aan het strand op het eiland Formentera. Hier wil je langer dan een paar dagen vertoeven!

Een adembenemend ochtendritueel

Letterlijk, als je hier zin in hebt, want er is een prima fitness om gebruik van te maken. Met equipment van Techno Gym kan je aan de slag en blijf jij in jouw sportroutine. Wordt het je te heet? Pal voor je neus is een verfrissend zwembad om een duik in te nemen. Na een paar laatste baantjes verdienen jouw spieren ook wel wat ontspanning, welke je kan vinden in de spa, en natuurlijk ook wat voedingsstoffen, welke je kan vinden tussen het uitgebreide aanbod bij het ontbijtbuffet. Van vers gebakken omelet zoals jij ‘m lekker vindt, tot vers fruit en zoete baksels uit de regio. Oh, en niet te vergeten: koffie.

Met het laatste bakkie koffie in je hand loop je vanaf het hotel in een paar meter het strand op. Een prachtig strand waar je vanaf je hotelkamer ook zicht op kan hebben en een adembenemend uitzicht geeft. Als je nu nog niet klaar bent voor jouw dag op het eiland, dan weten we het ook niet meer.

Zon in de zee zien zakken

De lokale bevolking van Formentera is het hierover eens: de mooiste zonsondergang zie je aan het strand van Cala Saona. Voor de zon de zee in zakt, is het echter nog heerlijk om een duik te nemen in het zwembad. Ben je eenmaal afgekoeld, dan kan je opdrogen op de kingsize ligbedden langs het zwembad, met uiteraard een drankje in je hand. De bar aan het zwembad serveert cocktails, maar ook een goed gekoeld biertje.

Bedankt, en tot ziens

De service in het hotel is precies wat je verwacht van een luxury hotel als deze. Iedere dag is de kamer tot in de puntjes verschoond en opgeruimd, nieuwe handdoeken liggen voor je klaar, bij inchecken geniet je van een welkomstdrankje en als je iets nodig hebt staat het personeel meteen voor je klaar. Het is dan ook logisch dat hier vaak celebs inchecken, die wij toevallig niet gespot hebben. Laat het ons vooral weten als je iemand tegenkomt in dit hotel van top klasse.

 

Leave a Reply