De eeuwige zoektocht naar de perfecte oordopjes stopt hier: Nothing Ear. Deze oordopjes zitten perfect, wegen niks, geven een krachtig geluid, zorgen voor gesprekken onderweg waarbij de ander je gewoon kan verstaan én zien er zo futuristisch uit dat je er continue complimentjes over krijgt.

Nothing introduceert: Ear (stick). Nagenoeg gewichtloze oordopjes die je niet alleen wil hebben om het superkrachtige en authentieke geluid, maar ook om genoeg andere redenen. We leggen je in dit artikel uit waarom dit je nieuwe prefecte oordopjes zijn.

Reden 1: Comfort

Ontworpen voor comfort. Deze oordopjes hebben een ‘ergonomisch’ ontwerp. Misschien zegt dat je niet veel, dus in andere woorden: ze zitten als gegoten. Dat is niet alleen onze ervaring, maar deze oordopjes zijn getest op meer dan honderd verschillende mensen. De pasvorm voelt hierdoor comfortabel en natuurlijk aan. Wat ook helpt, is dat de oordopjes slechts 4.4 gram per oordopje wegen. Zo heb je niet eens door dat de oortjes in je oren zitten!

Reden 2: Geluid

Krachtig en levensecht geluid. Toch wel een van de belangrijkste punten, Nothing Ear brengt het geluid écht tot leven! De oordopjes zijn uitgerust met de meest sensitieve drivers van het moment. Met 12,6 mm zijn ze groot genoeg om rijke diepten, heldere hoge tonen en scherpe details te leveren, en tegelijkertijd klein genoeg voor die comfortabele pasvorm. Daarbij is gekozen voor de beste driver magnets op de markt en voor het versterken van het diafragma, waardoor de geluidskwaliteit zelfs bij de hoogste en laagste frequenties onveranderd krachtig en levensecht blijft.

Bass Lock Technologie. Naast dat je zelf via de nieuwe Nothing X app in kan stellen of je een hardere bass wil hebben (wij wel) is er meer. Een slimme software meet de unieke vorm van de gehoorgang van de gebruiker en de pasvorm van de oordopjes, en detecteert hoeveel bas er verloren gaat tijdens het dragen. De equalizercurve wordt automatisch afgestemd op het optimale niveau voor de gebruiker, waardoor elke keer weer perfecte diepte in het geluid wordt geleverd. Petje af!

Reden 3: Communicatie

Clear Voice Technologie. Nog irritanter dan tegenwind is: een gesprek voeren door je oortjes met tegenwind. Gelukkig werken bij Nothing Ear drie high-definition microfoons van de volgende generatie van Nothing’s Clear Voice Technologie samen met bijgewerkte algoritmes om luidere achtergrondgeluiden te filteren. En daarbij verstreken ze ook de stem van jou. Die tegenwind of een remoerige omgeving zullen jou niet meer irriteren dan nodig.

Reden 4: Luistertijd

Luistertijd tot 29 uur! Deze oordopjes gaan lekker lang mee. En voor wie van veel muziek luisteren houdt is dit een heel groot pluspunt. Vooral als je ook veel onderweg bent en niet altijd de mogelijkheid hebt om iets op te laden. De case kan namelijk je luistertijd van zo’n 7 uur (!) uitbreiden naar 22 uur (!). Al 10 minuten je oordopjes in de case levert je tot 2 uur extra luistertijd op. Let’s go!

 

Nu we op het punt staan de één miljoen verkochte producten wereldwijd te overschrijden, kan ik niet wachten tot men ons derde product, Ear (stick), in handen krijgt. Het product biedt comfort en brengt tegelijkertijd onze meest geavanceerde geluidservaring tot nu toe. Het bijzondere design van de case is geïnspireerd op de vorm van een lipstick en heeft een unieke, maar functionele draaiopening.
Carl Pei, CEO en Co-founder van Nothing

 

De Ear (stick) is verkrijgbaar via:

Leave a Reply