Dating app NousLib maakt onvergetelijke entree in Nederland

Ben je klaar voor de heetste dating app ooit? Op 19 september vindt het meest sexy pop-up event van het Franse fenomeen NousLib plaats in het zwoele Bar Rouge, bekend om haar spannende Parijse allure. De pop-up experience, die ter ere van de lancering op 19 september geopend is voor publiek, biedt consumenten een kijkje in de verleidelijke wereld van de razend populaire dating app die singles en stellen aanmoedigt om hun seksualiteit te verkennen – zowel alleen als met hun partner en altijd met wederzijds vertrouwen en respect.  

De app die op 19 september live gaat in Nederland is met ruim 2,5 miljoen gebruikers extreem populair in Frankrijk. Om dat te vieren geniet je in de pop-up van opwindende games, kun je de app bekijken en ervaar je het effect van lustopwekkende hapjes. Daarnaast kun je deelnemen aan uitdagende discussies en mooie gesprekken over onder meer seks en het effect op de mentale gezondheid met sprekers Gwen van Poorten, Milou Deelen en Isabella Machinè.

SEXplore

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en -apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier.

“We kijken ontzettend uit naar de officiële lancering en de pop-up in Amsterdam. Nederland is na Frankrijk het eerste land waar we de app lanceren. We zijn benieuwd of Nederlanders echt voldoen aan hun ruimdenkende reputatie.”
CEO Alan Bento

NousLib pop-up @ Bar Rouge

Singel 460, Amsterdam
Vrij toegankelijk voor publiek op 19 september van 13 uur-18 uur

 

Tijden talks

14 uur – Isabella Machinè

16 uur – Milou Deelen

17.30 uur – Gwen van Poorten

 

App en website

Vanaf 19 september is NousLib officieel live en beschikbaar in Nederland.

Vanaf dan download je de app hier of ga je naar www.nouslib.com/nl. Iedereen die zich binnen zes dagen vanaf de lancering abonneert, ontvangt een levenslang gratis NousLib membership.

Leave a Reply