Stadshart Amstelveen, het bruisende centrum van Amstelveen, viert dit jaar met trots haar 25-jarig jubileum. Sinds haar oprichting in 1998 heeft Stadshart Amstelveen zich ontwikkeld tot een diverse bestemming voor Amstelveners en bezoekers uit de omgeving waarbij winkelen, culinaire ervaringen en ontspanning centraal staan. Het winkelcentrum blijft zich vernieuwen, zo ook dit jaar door mooie nieuwe merken die zich zullen gaan vestigen en het behoud van sterke merken die de diversiteit van het winkel- en horeca-aanbod versterken.

Een Terugblik

25 jaar Stadshart Amstelveen heeft talloze herinneringen van vreugde en gemeenschap gecreëerd. Het Rembrandthof met de Bijenkorf heeft generaties Amstelveners en bezoekers van buiten de stad verwelkomd, daarbij het Stadsplein – omringd door bruisende horecazaken – heeft altijd een plek geboden om te ontspannen. De sfeer op het plein, vooral tijdens evenementen en festivals zoals de Kerstparade in 2018 die uit is gezonden op SBS6, heeft velen samengebracht in de naam van plezier en gemeenschap.

Bovendien heeft het Stadshart Amstelveen Pokémon GO-fans verwelkomd tijdens speciale festivals en zelfs de komst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima met Koningsdag gevierd. Het 25-jarig jubileum van Stadshart Amstelveen is niet alleen een gelegenheid om terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken naar een nog veelbelovender toekomst.

Verlenging en Nieuwe Huurovereenkomsten

Stadshart Amstelveen is verheugd aan te kondigen dat een aantal van haar meest gewaardeerde huurders hun verbintenis heeft verlengd of nieuwe huurovereenkomsten hebben getekend: Maddox die de consument van een breed aanbod aan stijlen voorziet, Fixers, Amac, de Starbucks waar je de meest lekkere koffie kan halen en de C&A waar voor ieder wat wils is.

Stadshart Amstelveen verwelkomt ook nieuwe en reeds geopende zaken die de winkelervaring nog diverser en spannender maken: G-Star die verplaatst is naar een nieuwe vestiging binnen Stadshart Amstelveen, Maoz Vegan een kiosk op het Buitenplein, Aspact -de mens winkel voor sneakers, Waffle Island, Froothie Bar heeft Blond & Brown overgenomen en Coco & Sebas voor de lekkerste zoeternijen.

Stadshart Amstelveen kijkt uit naar de komende jaren en bedankt de gemeenschap voor hun voortdurende steun gedurende de afgelopen 25 jaar. Samen blijven we het centrum van Amstelveen een levendige bestemming maken voor winkelen, dineren en genieten.

 

Leave a Reply