Aan het eind van het jaar mogen we de balans weer opmaken. Een terugblik op hetgeen wat is gebeurd en met z’n allen vooruitkijken op hetgeen wat 2015 ons wellicht gaat brengen. Goede voornemens worden gemaakt, relaties worden op de valreep uitgemaakt, sportschool abonnementen worden afgesloten voor minimaal de komende zes maanden én we denken al na over de bestemming van onze zomervakantie. Gewoon een weekendje naar Maastricht is niet meer voldoende, we willen meer. We willen op z’n minst een week naar Bali, doorvliegen naar Bangkok en afsluiten in Sydney. Zo zitten wij als mens in elkaar, altijd op zoek naar meer, altijd op zoek naar spanning.

De maatschappij verandert logischerwijs. Het wordt makkelijker om je bucketlist direct te realiseren. Bungeejumpen? Geen probleem. Een wereldreis? Boeken doe je nu online en je kan morgen al op het strand van Taipei liggen. Met al deze verleidingen en risico’s is het gemakkelijk om je -zonder na te denken- in een avontuur te storten. En terecht want Anderzorg regelt de rest

Anderzorg biedt al vijf jaar op rij dé goedkoopste Basisverzekering van Nederland. Je bent al verzekerd voor € 66 per maand met maximaal eigen risico. Gunstig voor je portemonnee als je verwacht weinig gebruik te maken van zorg. Wil je je toch graag aanvullend verzekeren? Dan heb je bij Anderzorg keuze uit verschillende aanvullende opties. Kies voor een kant en klare (combinatie)verzekering, of stel je aanvullende verzekering zelf samen. Zo verzeker je wat er voor jou toe doet.

Leave a Reply