De zomer lijkt nog ver weg. Echter, staat deze iets sneller aan de deur dan je denkt. Als je van plan bent om van de zomer te kunnen flaneren op het strand of op een feestje, dan kun je beter nu alvast beginnen. Zo geef je jezelf en je lichaam de kans om langzaam te wennen aan het nieuwe patroon.

Hieronder een aantal tips

1 Begin met het opbouwen van spiermassa

Spieren kweken is de beste manier om een gezond lichaam te krijgen. Het duurt echter wel langer dan je denkt. Je kunt binnen een week wel een kilo vet kwijtraken, maar het duurt ruim een maand voordat je een kilo spier hebt gekweekt.

2 Investeer in gear

Hieronder valt sportkleding. Als je hierin investeert dan kun je de hele week sporten. Zo is er geen excuus om niet te gaan sporten. Het is handig om trainingsgear in de kleuren zwart en grijs aan te schaffen. Ook is een notitieblok handig. Zo kun je je voortgang bijhouden en motiveert dit je meer om te trainen.

3 Pas je voeding aan

Een gebalanceerd dieet is van essentieel belang wanneer je het beste uit jezelf wilt halen. Gezond eten bestaat niet enkel uit het ten van sla en wortels. Zo moet elke maaltijd voldoen aan een goede disis proteïne. Orangefit bied jou de mogelijkheid om hier sneller de weg in te vinden. Het is het moeilijkst om dit proces vol te houden. Daarom is een fit green protein shake een goed alternatief. De shakes van orangefit bevatten 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten.

Hiernaast hebben de shakes een heerlijke smaak en zijn vrij van lactose. Dit is soms net even wat makkelijker weg te krijgen dan dagelijks pasta te moeten eten ;)

4 Hou je hoofd koel

Stress is een grote rivaal van je verborgen summer body. Met stress kunnen je spieren niet herstellen. Workouts voelen zwaarder aan en je krijgt eerder het gevoel dat je geen vooruitgang boekt.

Leave a Reply