Tijd voor een date, maar waar neem je haar mee naar toe? MOMO is dé hotspot om heerlijke cocktails te drinken en gegarandeerd te zijn van een geslaagde date. Het strakke interieur en de vers bereidde sushi zal haar hart veroveren, evenals die van jou.

Bekende Nederlanders weten dit Japans geïnspireerde restaurant ook te vinden. Zelfs Caitlyn Jenner (ja de vader/moeder van Kylie Jenner) was hier een aantal weken geleden gespot. Als je date er niet naar uitkijkt om hier een cocktail te drinken, is het denk ik tijd om een ander te vinden…

Unieke cocktails

MOMO serveert een breed scala aan cocktails. Natuurlijk kan je voor een standaard mojito of een gin en tonic gaan, maar verras je smaakpapillen eens met iets anders. De bartender van MOMO heeft haar best gedaan om ook voor deze zomer weer vijf heerlijke cocktails te creëren. Mijn favoriet is de ‘Mi – So – Happy’. Dit is een cocktail met vodka, kokosmelk, limoensap, miso en mango siroop. Je zou denken dat het een hele zware cocktail is, maar niets is minder waar. Het is een ware sensatie en zeker het proberen waard!

Buitengewoon lekkere sushi

Bij een cocktail hoort natuurlijk een borrelhapje. Feit is dat je bij MOMO natuurlijk niet met een simpele bittergarnituur borrelt. Nee, je borrelt hier met vers bereidde sushi. De sushi bij MOMO is van de hoogste kwaliteit en dat is natuurlijk niet zomaar. Head chef Ryota Terashima heeft in verschillende sushirestaurants gewerkt en ervaring opgedaan. Hierdoor is het menu mooi uitgebalanceerd en heb je veel keus tussen verschillende sushirollen. Wat natuurlijk voor de hand ligt, is dat de vis waarmee ze werken het verste van het verste is. En eerlijk is eerlijk: dat proef je. De vis smelt als het ware op je tong en barst van de smaak.

Iets anders?

Hou je niet van sushi, of heb je er even geen trek in? Niet getreurd. MOMO serveert behalve sushi natuurlijk ook andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke Zuid-Amerikaanse ceviche of gewoon een heerlijke wagyu beef steak. Voor ieder wat wils! En neem na het hoofdgerecht ook een dessert voor een zoete afsluiting van de avond.

Dus als je zin hebt in een chique date night, hop dan even langs bij MOMO aan de Hobbemastraat 1 in Amsterdam. Klik hier om te reserveren zodat je zeker bent van een plekje! Het is namelijk dagelijks gezellig druk.

Leave a Reply