Starbucks opent vandaag de deuren van haar nieuwste locatie in Rotterdam. Het nieuwe filiaal is op dit moment de grootste van Nederland. Voor de eerste klanten is er ook nog een leuke actie op de dag van de opening…

De actie voor eerste bezoekers

Om de opening van de winkel te vieren heeft Starbucks vandaag een aantal verassingen in petto… Let op! Je moet er wel snel bij zijn. Voor 10:00 krijg je als eerste bezoeker jouw tweede drankje gratis. Stuiterend het weekend in met nog een extra koffie cadeau! Ook zal er elk uur een klant verrast worden met een leuk Starbucks cadeau. Zal de Sint erachter zitten?

Waar je moet zijn

De winkel bevindt zich in Forum, Van Oldenbarneveltplaats 6,  middenin het centrum van Rotterdam, ineen voormalig bankgebouw. Om dicht bij het karakter van de stad te blijven zijn zoveel mogelijk oude elementen behouden bij het design van de winkel. Deze koffietent telt maar liefst twee verdiepingen, kan je het nog een koffietent noemen?

Afgestemd op jou

Meubels zijn afgestemd op verschillende behoeftes en interactiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Voor wie haast heeft en snel onderweg een drankje wil bestellen, is de begane grond de juiste plek. Deze is erop ingericht bezoekers zo snel en effectief mogelijk te helpen zodat niemand lang hoeft te wachten. Check it out!

De tweede verdieping is de plek om uit te rusten. Hier heerst een langzame en relaxte sfeer om bij te komen van de drukte. Ook is hier gratis WiFi en zijn er veel stopcontacten, zodat bezoekers zo comfortabel mogelijk van hun drankje kunnen genieten.

Van maandag t/m woensdag zijn de openingstijden van 06:30 tot 23:00, donderdag en vrijdag van 06:30 tot 00:00, zaterdag van 07:00 tot 00:00 en zondag van 07:00 tot 23:00.

Leave a Reply