Een bloemetje, chocolade bonbons, een mooi kettinkje… Tegenwoordig maken we hier de vrouwen niet heel blij meer mee, Valentijnsdag lijkt steeds meer vergeten te worden. Toch zijn wij ervan overtuigd dat je jouw vriendin of date zeker nog wel blij kan maken aankomende vrijdag. Met een bijzonder Zoentje bijvoorbeeld…

Brouwerij Breugem maakt speciaal voor de dag van de liefde een bijzonder biertje: Zoentje! En om de dag nog romantischer te maken, geeft Breugem een rondvaart over de Zaan weg… Lees snel verder!

Een Zoentje voor haar

Uit het Nationaal Bieronderzoek blijkt dat driekwart van bierdrinkers vindt dat het bieraanbod in Nederland uitgebreider is geworden. Het lijkt erop dat vrouwen hierdoor eerder een biertje bestellen dan voorheen, zij verkiezen zelfs sneller bier boven wijn of mixjes. Brouwerij Breugem weet hier mooi op in te spelen met ‘Het Zoentje’, het biertje vol liefde.

Over het Zoentje
Mout: Pils, Munich en Carahell
Hop: Magnum, Citra en Wakatu
Bitterheid: 25 EBU
Alcoholpercentage: 6,2%

Uniek in naam en in smaak: Het Zoentje. Een goudamberkleurig bier, frisser dan een lentebock en minder bitter dan een IPA. Perfect voor jou, en voor haar. Door het gebruik van Duitse, Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse hopvariëteiten springt er letterlijk een perzik- en citrusfruitachtig karakter uit je glas. Bestel ‘m hier: www.brouwerijbreugem.nl/nl/bestellen/

“De dames willen niet altijd chocolade of rozen. En dames; de mannen hebben ook veel liever een lekker biertje in plaats van een teddybeer met een hart”
Brouwerij Breugem

Samen over de Zaan

Wil jij samen met jouw geliefde over de Zaan varen met een heerlijke proeverij van diverse soorten bier en kaas? Brouwerij Breugem lanceert een winactie! Om deze romantische rondvaart te winnen, plaats je een foto met een zoen op Facebook of Instagram met de hashtags #ditismijnzoentje en #brouwerijbreugem. De winnaars krijgen 24 februari bericht. Het Zoentje bier is ook verkrijgbaar in de horeca.

Liefde voor bier

Breugem is de naam van de man achter het bier. Patrick Breugem was al brouwer in de voormalige brouwerij in Zaandam en brouwt nu zijn eigen bier in Zaandijk. Zijn passie voor bieren is ongekend, met liefde gebrouwen dus!

Leave a Reply