Het klinkt heel tegenstrijdig om te gaan sporten als je moe bent, maar het kan je op langere termijn echt veel meer energie geven! In dit artikel lees meer hierover en geven we jou tips om uit deze slecht-weer-dip te komen.

De mooie zonnige dagen zijn voorbij, wil jij ook onder de dekens kruipen en wachten tot de regen weer voorbij is? Dan kan je lang wachten, want in Nederland hebben we er geen garantie op dat het de volgende dag weer mooi weer is. Daarom voor jou een motivatie artikel om jezelf weer fit te voelen, ook op deze dagen!

Goed begin van de dag

Wanneer je wakker wordt, heb je brandstof nodig. Vooral als je in de ochtend een sportlesje gepland hebt staan. Sla het ontbijt niet over, eet voldoende eiwitten en zorg ook dat je koolhydraten binnen hebt voordat je staat te zweten in HIGH STUDIOS. Wel zorgen voor jezelf! Wij vinden het persoonlijk fijn om ofwel in de ochtend ofwel in de vroege middag een intensief lesje te plannen. Gelukkig heeft OneFit zo’n uitgebreid aanbod dat er altijd wel een leuk lesje beschikbaar is.

Stel, je boekt via OneFit een lesje ROWSTUDIO in de ochtend, dan raakt jouw lichaam lekker goed doorbloed. Na zo’n fullbody lesje krijg je een oppepper en voel jij je een stuk energieker. De stimulans van de bloedsomloop zorgt er ook voor dat je niet alleen door je lichaam, maar ook in je hersenen meer zuurstofrijk bloed hebt zitten. Dit maakt, dat jij je beter kan concentreren op de komende taken van de dag. Top dus om voor zo’n thuiswerkdagje eventjes in te checken bij OneFit!

Goed einde van de dag

Probeer niet in de avond HIIT lesjes in te plannen als je gevoelig bent voor een slechte nachtrust. Je kan dan beter een yoga lesje boeken. Gelukkig staan er een hoop yoga lesjes in de app van Onefit, dus er is vast iets vlakbij te vinden waar je in de avond nog heen kan. Een half uur fietsen is namelijk ook geen strak plan, daarmee ben je na het yoga lesje zo weer klaarwakker!

Hoe ziet jouw sportschema eruit in deze regenachtige dagen?

Leave a Reply