Zijn jouw vakantiedagen en vakantiegeld ook opgespaard? Klaar om er nog even tussenuit te gaan voor de winter aanbreekt en het alweer bijna 2022 is? Geniet van zowel me-time als us-time met het hele gezin in de luxe boetiek hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal.  

Denk je nu: “hoe kom ik dan aan de me-time met die kids op vakantie?”, laat dat maar aan Martinhal over. Geniet van heerlijke arrangementen om samen als gezin, maar ook even met zijn tweetjes, bij te komen na een bizar jaar. Lees vooral even verder…

‘Drink je cappuccino terwijl het schuim er nog op zit’

Herkenbaar? Kinderen kunnen je koffiemomentje al snel veranderen in een shot-cafeïne moment. Dit is niet voor niets de slogan van Martinhal. Zij zorgen ervoor dat zowel jij als je kids heerlijk kunnen genieten van een vakantie (dus ook een uitkomst voor alleenstaande vaders). Maak bijvoorbeeld gebruik van de oppasservice, breng de kinderen naar de kidsclub of laat ze lekker spelen in de kinderspeelhoek van het restaurant. Nog een cappuccino alsjeblieft!

Babykoffer kan je thuis laten! Degenen die een baby hebben kennen het gedoe: alle babyspullen meeslepen, overal waar je heen gaat. En vooral als je langer weggaat, dan moet er een hoop mee. Bovenop de oppas service en de kids club neemt Martinhal ook deze zorg weg. Je kan bij je verblijf alle babyspullen boeken die je nodig hebt! Denk aan thermometers, baby badjes, babypotje, opstapjes, deurbeschermers, baby bedjes, wandelwagens en nog veel meer.

Als de kinderen het maar naar hun zin hebben. We weten allemaal, dat jij pas geniet op vakantie als je weet dat de kinderen het naar hun zin hebben. Zo werkt dat gewoon. Daarom wordt er veel aandacht gestopt in de services voor kinderen en zo is de kidsclub bijvoorbeeld niet zomaar een kidsclub. Deze is verdeeld over diverse leeftijdsgroepen. Ook kan je natuurlijk zelf genoeg doen met je kinderen: ijsje halen bij de ijsboer op het resort, langs het trampoline paradijs, genieten in een van de zwembaden (het binnenzwembad heeft een glijbaantje) en samen lekker eten door een keuze aan kindermenu’s en lekkernijen bij het ontbijt. Zij genieten, jij geniet.

Over genieten gesproken

Op het resort zijn diverse restaurants te bezoeken. Wij hebben een avond genoten bij restaurant ‘O Terraço’. En het was heerlijk. Heb je een kinderstoeltje nodig? Dan wordt dit meteen geregeld. Als iedereen z’n plekje heeft is het tijd voor de eerste paar gerechten. Geniet van een paar voorgerechten als ceviche en oesters.

Hou je van verse vis? Dan zit je goed in dit restaurant! Je kan hier de vis zelf uitkiezen. Vers gevangen vis ligt voor je klaar in ijs, kies jij maar wat uit!

Alle sportieve vaders opgelet

Gezien je ook meer me-time zult hebben op deze vakantie, vertellen we je graag over de dingen die je hier kan doen. Het resort is groter dan je je voor kan stellen en heeft alles wat je nodig hebt op een vakantie. Een heerlijk strand om te relaxen, of juist actief te zijn met activiteiten als kajakken, suppen of surfen. Een winkelstraatje, diverse restaurants, een ontbijtbuffet waar je u tegen zegt, zwembaden (zowel buiten als binnen), ligbedden, tennisbanen en padel, een gym, spa en zo kunnen we doorgaan. Kortom, alles waar je naar verlangt op een vakantie. Je komt niks tekort.

 

En dat gezegd hebbende, mocht je wel iets missen aan je verblijf, staat het ontzettend attente personeel voor je klaar. Het is ten slotte een vijfsterrenresort, en dat straalt zowel het resort als het personeel uit. Om maar even iets te noemen: een taxi staat binnen een paar minuten voor je klaar, cocktails worden bij je ligbedje gebracht en je eitjes worden vers gebakken bij het ontbijt, zelfs gepocheerde eieren worden bereid waar je bij staat.

De dag begint al goed

Het ontbijtbuffet verdient een extra plekje. Dit is namelijk stipt op nummer één het allerbeste ontbijtbuffet waar wij ooit van hebben mogen genietien. Naast de verse eitjes naar eigen voorkeur bereid, staat het buffet vol verse producten. Vers fruit, vleeswaren, volledige luxe kaasplankjes, diverse soorten brood, warme havermout, superfoods, yoghurt, zoete gebakjes, juices en zelfs (natuurlijk) champagne om je nieuwe dag bij het resort te vieren.

Wanneer je aanschuift met kinderen wordt er (indien nodig) gezorgd voor een kinderstoeltje. Daarnaast kunnen de kinderen gekleurde plastic bordjes en bekertjes pakken bij het buffet. Dat is wel zo makkelijk.

Sagres, helemaal in het zuidelijke puntje van Portugal

Waar moet je heen voor deze beleving? Het Martinhal Sagres Beach Family Resort. Sagres is een surf-stadje in het zuidelijke puntje van Portugal, dus als surfliefhebber kan je hier helemaal je hart ophalen. Pal voor het resort is een strand waar je in een paar minuten bent, ideaal! Je kan letterlijk je bed uitrollen op de surfboard.

De lokale mensen in het stadje Sagres zijn ook te spreken over het resort. Het was voorheen een natuurgebied. Martinhal heeft hier dan wel het resort gebouwd, maar heeft hierbij de oorspronkelijke natuur behouden. Dat wordt erg gewaardeerd natuurlijk! En het geeft het resort ook de sfeer van natuurlijk en authentiek ontspannen, iets wat je niet heel vaak tegenkomt op een groot vijfsterren resort.

Wij weten in ieder geval, dat we hier terugkomen. En de kids gaan lekker mee.

Leave a Reply