Het welbekende Vondelpark in Amsterdam was al een hotspot, en doet No Rules hier een extra schepje bovenop door hun nieuwe restaurant te openen. En dat op nog een prachtige locatie ook: in het historische Vondelparkpaviljoen, een van de mooiste gebouwen van Amsterdam.

New York vibes in ons eigen Central Park. Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel brengen de internationale en creatieve sfeer van No Rules naar het Amsterdamse Vondelpark.

Dé place-to-park

We waren al fan van het No Rules restaurant op het Marie Heinekenplein in de Pijp, maar dit restaurant heeft een extra charme! Vooral voor ontbijt en lunch is het dé place-to-go. En laat dit nu net precies het enige zijn wat er deze weken volgens de huidige maatregelen is toegestaan. Dus parkeer jezelf aan een van de sfeervol gestylde tafeltjes en geniet.

En wij hebben zeker genoten! Ook de menukaart op deze locatie brengt weer de No Rules experience op tafel die je gewend bent van het restaurant. Creativiteit, verrassende smaken en kwaliteit staan centraal, geen regels, wel smaakexplosies. Hier zorgen chef Richard Way en souschef Nick Dikkes wel voor. Het is eigenlijk bijzonder hoe hoog het niveau is dat de gerechten zo toegankelijk blijven, van hoge kwaliteit zijn en bij iedereen (die wij kennen) in de smaak vallen.

Je zou willen dat je meer op kan

Om de lunch meteen een kick-start te geven kwamen deze mini-pizza’s met iberico op tafel. Smaakexplosie! Dit zet de toon voor de rest van de lunch. Die al snel gevolgd werd door een steaktartaar die de gesprekken deed stoppen.

We gaan verder met een geperfectioneerde brioche met zalm en gepocheerd eitje. Hét lunch-gerecht, dat breekt even lekker de gangen! Je zou denken dat dit wel genoeg is voor een lunch, maar als het restaurant zich dan vult met de allerlekkerste geur van hun signature pizza No Rules… Kan je toch meer op dan je denkt.

Wandel even langs

Nu zet No Rules Vondelpark zich wegens de huidige maatregelen vooral in op ontbijt, lunch en koffie (of warme chocolademelk) momentjes. En dat laatste gaat prima gepaard met een Pornstar Martini Cheesecake, hier wil je even een ommetje door het Vondelpark voor maken. Trust us (or the picture).

Als het straks weer mag, hoopt No Rules de avonden te vullen met muziek, zodat iedereen het Vondelpark ook ’s avonds weer weten te vinden. Met de ideale locatie aan de rand van het park, en de sfeervolle verlichting op het terras, zien we onszelf hier ook snel weer aanschuiven. En dan blijven we op een vrijmibo natuurlijk gezellig even hangen na het diner als de dj draait.

No Rules Vondelpark vervangt met deze opening Vondelpark3. Meer informatie of tafeltje reserveren? Kijk dan op norulesvp.nl.

 

Leave a Reply