Het Zweedse Stronger dat inmiddels zeer geliefd is onder vrouwen, heeft zijn eerste mannencollectie gelanceerd onder de naam ‘Hero Male’. De nieuwe active wear collectie bestaat uit vier stijlen die onmisbaar zijn in de gym of je work out buiten.

Elk item is gemaakt van hoogwaardige functionele materialen voor optimaal comfort en pasvorm, die samen een complete trainingslook creëren. De collectie is uitgevoerd in zwart met in het wit de twee iconische banden die Stronger in het bijzonder onderscheiden.

Eersteklas materialen en functioneel design

“We zijn er bij Stronger ongelooflijk trots op dat we voor het eerst een collectie voor mannen op de markt brengen. We hebben de vraag naar herenkleding sterk zien toenemen en na 10 jaar in dameskleding zijn we nu klaar om de stap naar het mannensegment te zetten. Dankzij onze solide ervaring in het produceren van trainingskleding van eersteklas materialen en functioneel design, is een mannencollectie een natuurlijke maar ook spannende stap voor Stronger. Het voelt geweldig dat we nu ook mannen kleding kunnen aanbieden waarin ze zowel stijlvol als functioneel kunnen sporten”, zegt Agnes Tengelin, Chief Assortiment Officer bij Stronger.

Het overkoepelende thema van Stronger’s nieuwe active wear collectie voor mannen is functionaliteit en comfort, en bestaat uit vier basisstukken die een complete trainingslook creëren – de Hero Male Tights, Shorts, Tee en Hoodie.

Hero Male Tights, Shorts, Tee en Hoodie

Stronger Hero Male Tights – Een trainingslegging gemaakt van gerecycled materiaal dat zowel sterk, duurzaam als sneldrogend is – perfect voor zware trainingen. Daarnaast is de legging ontworpen met twee grote zakken aan de zijkanten voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon en met intern elastiek en een trekkoord in de taille om te voorkomen dat hij afzakt tijdens de training.

Stronger Hero Male Shorts – Een trainingsshort met een relaxte pasvorm, gemaakt van een nylon- en spandexmix voor een comfortabele kwaliteit. De shorts hebben ook twee zakken met ritsen en een trekkoord in de taille om ze op hun plaats te houden.

Stronger Hero Tee – Een T-shirt van gerecycled en ademend materiaal. De pasvorm is getailleerd met een loose fit gevoel zodat het T-shirt niet te kort wordt wanneer je je armen optilt tijdens de training.

Stronger Hero Male Hoodie – Stronger focust opnieuw op pasvorm door een klassieke coole hoodie te creëren. De trui is gemaakt van een katoen- en polyestermix voor een zachte binnenkant.

 

De nieuwe mannencollectie van Stronger is verkrijgbaar via www.stronger.nl.

Prijzen variëren:
Male Tights – 79 euro
Male Shorts – 59 euro
Male Tee – 49 euro
Male Hoodie – 89 euro

Leave a Reply