Het blijft een opmerkelijk mannetje, die Kim Jong-Un. Als je nu op Misterdaily zoekt naar artikelen over Noord-Korea kan je al snel wat ‘grappige’ artikelen vinden. De ene keer maken ze weer een blunder op photoshop gebied terwijl in het andere artikel anti-Amerika propaganda wordt getoond. De komende maanden zul je nog wel vaker artikelen voorbij zien komen over Noord-Korea want eerlijk is eerlijk, ze zijn onbewust toch best grappig.

De oom van Kim Jong-Un werd onlangs uit het parlement gesleept om een bizarre reden. Hij durfde namelijk andere ‘dromen te dromen’ én dat vindt Kim Jong-Un niet leuk, dus tabee. Hiernaast wordt hij ook nog eens aangeklaagd voor corruptie, alcohol-drugsmisbruik en zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan ‘womanising’ (lijkt ons vreemd gezien de foto’s…)

Toch maakte de oom van Kim Jong- Un wel deel uit van de historie en belangrijke gebeurtenissen van Noord Korea. Immers, hij staat op allemaal foto’s…. Niet als het aan Kim Jong-Un ligt, hij liet hem overal van ‘wegshoppen’. De actie zou deel uitmaken van Kim Jong-Un’s plannetje om een jongere groep om zich heen te hebben… Na de foto’s hele artikel.

Leave a Reply