Strijken: voor de meesten één van de huishoudelijke taken, die groot op een klaagmuur mag komen te staan. Het is helaas een taak die gedaan moet worden, natuurlijk het liefst door je vriendin of vrouw. Maar heren, je kunt met strijken punten scoren. Zorg dat je een stijlvolle strijkplank in huis hebt. Waarom? Het fungeert als je nieuwe verleidingstroef!

Heb je een vriendin of vrouw en woon je samen, dan volgt hier een plan van aanpak hoe je punten kunt scoren. Uit een onderzoek van De’Longi blijkt namelijk dat vrouwen het waarderen als je de handen uit de mouwen steekt in het huishouden. Die waardering is zelfs zo groot, dat vrouwen dit beter vinden dan een etentje of romantisch uitje. De tijden dat vrouwen een romantische prins op het witte paard zochten, lijkt voorbij. Volgens het onderzoek vinden vrouwen het namelijk veel belangrijker om iemand aan hun zij te hebben, die de werkdruk in het huishouden verlicht.

Strijken, strijken en nog eens strijken
Een man die kan strijken, het vuilnis buiten zet en af en toe een lekkere maaltijd voorschotelt, dat is wat de moderne vrouw zoekt. Dit komt omdat vrouwen meer gefocust zijn op hun eigen professionele carrière en dus wel een helpende hand kunnen gebruiken. Strijken is één van de belangrijkste taken die vrouwen graag aan hun vriend of man overdragen, omdat vrouwen hier simpelweg ook een hekel aan hebben.

Speel je verleidingstroef
Wat is de les die je uit dit artikel leert? Nou, je hoeft je agenda niet meer vol te plannen met etentjes en dagjes uit om indruk te maken op je vriendin of vrouw. Koop bijvoorbeeld een kleurrijke Brabantia strijkplank en je zult bonuspunten verdienen. Oftewel, je kunt hiermee een goedkopere troef spelen om je vriendin of vrouw tevreden te stellen. Geven en nemen in een relatie wordt dat ook wel eens genoemd…

Feitjes over mannen en strijken
Tot slot, kun je jezelf vinden in deze strijkfeitjes over mannen?
– Mannen strijken over het algemeen pas hun wasgoed op het moment dat ze het kledingstuk direct nodig hebben.
– 32% van de mannen denkt aan hun partner tijdens het strijken, aan seks denkt 24%.
– Mannen strijken in hun leven 117 kilometer (vrouwen overigens 346 kilometer).
– Mannen strijken het liefst overhemden en blouses, omdat ze de stof dan mooi glad vinden.

Leave a Reply