De wereld om ons heen vliegt voorbij. Van de file in de ochtend tot aan het avondeten, structuur is bottom line in ons dagelijkse, soms saaie voortbestaan. In een era waarin we onze tijd zo effectief mogelijk moeten besteden is het vaak moeilijk om geconfronteerd te moeten worden met de veel-te-snel voorbij gaande uren. ‘Had een dag maar 48 uur’, klinkt bekend?

Slow watches introduceert een geheel nieuwe manier van het lezen van de tijd. Geen twee wijzers zoals we gewend zijn, maar een uurwerk met slechts één wijzer. Het Duitse merk geeft ons op deze wijze een mogelijkheid om relaxter met de tijd om te gaan, een filosofische, andere benadering van kloklezen. Volgens oprichters Chris Noerskau en Corvin Lask betekent slow “het vinden van de juiste balans in je leven tussen wat echt belangrijk is, genieten en tegelijkertijd toch succesvol kunnen zijn.”

Onze grote broer BLVD Man mag één exemplaar slow watch weggeven, de slow Jo-24 Hour One Hand Watch (t.w.v. 260 euro) welteverstaan. Stijlvol, functioneel én Swiss Made! Wat moet jij hiervoor doen?

Screen Shot 2015-02-09 at 12.44.28 PM

 

Like BLVD Man op Facebook
Deel dit bericht op Facebook
– Stuur een mail naar redactie@blvd.nl waarom jij een ander besef van tijd nodig hebt!

www.slow-watches.com

One Response

Leave a Reply