De eeuwenoude vete tussen het kamp van Apple en die van Samsung. Twee wereldgiganten die de markt ieder voor zich hebben veranderd. Het is dankzij deze concurrentiestrijd dat de twee concerns met steeds betere modellen komen. Haarscherpe camera’s, nieuwe opties om te customisen, applicaties die hun tijd ver vooruit zijn etc. De vraag is: sta jij aan Apple’s zijde?

De iPhone 6s Plus is het paradepaardje van Apple. Waar Steve Jobs in 2007 de eerste iPhone introduceerde en beweerde dat ze de telefoon opnieuw gingen uitvinden daar hebben ze bewezen dat ze deze vastgeroeste markt hebben doen leven. De iPhone is de meest geliefde telefoon ter wereld en dat is niet voor niets. Met de introductie van de 6S Plus wordt het allemaal nog een stukje mooier.

De 6S Plus is de grootste iPhone die ooit is vervaardigd, maar hij is tegelijkertijd ook dunner dan zijn voorgangers. De metalen, gladde look zoals we gewend zijn zien we ook op dit model terug. Met functies als Multi-Touch, Live Photos, 12MP foto’s en 4K-video’s is dit een waar pareltje voor aan het oor. De systeemprocessor heeft tevens een upgrade gekregen waardoor hij nu echt razendsnel is. Nice!

Leave a Reply