Misterdaily verzorgt onze lezers graag met goede kledij, accessoires van hoog niveau en hoogwaardige tassen. Zeer verheugd zijn we dan ook dat we een stoere weekendtas van het merk Castelijn & Beerens mogen weggeven. En niet zomaar een tas: een herentas die is uitgevoerd in cognac en een waarde heeft van €349,- In samenwerking met het eigentijdse warenhuis Fonq.nl mogen wij deze zachte en soepele tas verloten.

Ga stijlvol op reis met deze herentas van hoogwaardig Italiaans leder waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt. De rits opent tot de bodem zodat je gemakkelijk je laptop, accessoires én kleding mee kan nemen naar jouw wereldse bestemming.

De Bravo weekender van Castelijn & Beerens is naar onze mening de perfecte weekendtas voor een weekendje weg of een korte trip naar het buitenland. De tas heeft een afneembare en verstelbare lederen schouderband zodat hij op iedere afstand comfortabel blijft aanvoelen. De tas is ideaal te matchen met een paar veterschoenen en een riem eveneens uitgevoerd in cognac bruin.

Winnen? Bezoek de winactie op de website van onze grote broer BLVD.nl.

Leave a Reply