Thuis, de plek waar we nu allemaal het meest proberen te zijn, ons kantoortje, de sportschool, restaurantje, het schooltje van de kids en tegelijkertijd de plek waar we ook rust willen vinden. Best lastig! Met een interieur van rust en klasse wordt dit wel al makkelijker, in dit artikel lees je meer over een modern interieur!

Wat wordt er verstaan onder een modern interieur? Heb jij een modern interieur? De definitie van modern: tot de nieuwere tijd behorend. Prachtig. Dus eigenlijk op z’n Amsterdams gezegd: geen ouwe meuk.

Even een frisse wind

Door ouwe meuk te wisselen met nieuwe meubelen, creëer je al snel een frisse look. Vooral als je erop let dat je natuurlijke kleuren uitkiest die bij elkaar passen. Denk ook aan het moderne zinnetje: less is more. Probeer niet los te gaan op de website van Ikea of iets dergelijks, laat kleine frutsels achterwege en ga voor minimalistische meubels en eenvoudige decoratie.

Als je eenmaal jouw nieuwe meubels binnen hebt (en de oude weg gedaan hebt) dan is het tijd voor de indeling. Zorg ervoor dat je echte ruimtes maakt in je huisje of appartement. Daar is het eet gedeelte met de eettafel en keuken, daar is de ontspanningshoek met de bank en de televisie en natuurlijk is het handig in deze tijd ook rekening te houden met het creëren van een werkplek.

Natuur(lijk)

Het klinkt logisch misschien, maar door de natuur binnen te brengen zorg je ook voor meer rust in huis. We gaan niet voor niets een boswandeling maken als we even toe zijn aan ontspanning. En nu doel ik niet alleen op plantjes en bloemen, maar ook op houten accessoires.

Een mooi voorbeeld zijn houten jaloezieën. Je brengt hiermee én hout in huis én het zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Er straalt zo een mooie, warme kleur licht naar binnen. In de woonkamer zorgt dit voor sfeer en in de slaapkamer zorgt het voor een natuurlijke manier van wakker worden. Welk raam je ook hebt, er is altijd een houten jaloezie op maat te vinden online.

En nu jij! Deel vooral een foto met ons van hoe jouw thuis er na deze transformatie uitziet!

Leave a Reply