Wij van Misterdaily reizen de hele wereld rond. Op avontuur in verschillende werelddelen om jullie lezers maar te voorzien van de vetste trends en tips. Na dit soort reizen is het altijd heerlijk om thuis te komen in Nederland en te genieten van alle Hollandse pracht en praal. Inclusief het wisselende klimaat. Want alhoewel de regen ons humeur niet ten goede komt is het wel bevorderend voor de groei van ons eigen moestuintje. Jawel, de redactie van Misterdaily beschikt over een groentetuin van behoorlijk formaat. En daar zijn we trots op.

En om de volgende redenen zou jij ook een moestuin moeten beginnen:

– Een moestuin is de perfecte remedie tegen stress
Je hebt geen focus op werk, bent alleen maar bezig met alles wat moet groeien én kan je stress even helemaal vergeten. Heerlijk toch? Even zen worden in je eigen moestuintje!

– Een moestuin bevordert je gezondheid
Afhankelijk van wat je er laat groeien, maar een moestuin is over het algemeen goed voor je gezondheid. De biologische groenten (niet volgespoten met allerlei middeltjes), de buitenlucht, het hard bezig zijn. Geen haar op je hoofd die denkt aan een sigaret of een wijntje in een moestuin, toch?

– Een moestuin bespaart keihard cash
Je teelt je eigen groente en fruit, hoeft daarvoor niet meer de auto te pakken naar de groenteboer, je kruiden, bloemen en zaden kan je zelfs nog verkopen. Daarnaast kook je vaker zelf = win-win!

Overtuigd? Begin zelf met telen! Tip: Begin met kweekvoeding van Hobbygrow!

Leave a Reply