Biertjes in de koelkast (één in de hand), vrouw… is er niet. Vijf dagen ongewassen kleding en zeven dagen geen douchecabine ingestapt. Filmmarathon weekend vier je in deze loft.

Het Russische ontwerp-bureau Nordes heeft een bachelor-loft ontworpen waar menig vrijgezel in zou willen vertoeven. Heerlijk om thuis te komen in een appartement als deze. Met haar industriële invloeden, kaal-uitziende muren en meubels- die zo van een rommelmarkt af zouden kunnen komen- is dit een huis, voor een échte single man.

Kinderen wees opgepast, in één van deze kamers wil je niet belanden. Immers, je weet nooit wat er achter de deur plaatsvindt. Toch ziet deze coole loft er speels uit. Door de rood metalen stoelen, grote houten tafel en de zonnige lunchruimte is dit appartement ‘af’ zonder de aanraking van een vrouw. Die laatste is trouwens overbodig aangezien de houten vloer best wel een beetje vies mag worden. Win-win.

Oh ja, elke ochtend sta je gegarandeerd vrolijk. Hoe komt dat? Check de foto’s en vooral de badkamer.

Leave a Reply