Wat zou het toch lekker zijn om miljonair te zijn. Want geld dat is waar het allemaal om draait (volgens sommige). We ontkomen er niet aan, iedereen moet tenslotte zorgen voor brood op de plank en zijn rekeningen betalen. En af en toe iets leuks kopen en een leuk dagje uit hoort er ook bij. Verjaardag van je moeder en tante, dan moet je wel een cadeautje kopen. Met miljoenen op de bank hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

Het leven is geen La Casa Di Papel, dus we moeten gewoon werken voor ons geld. Maar hoe word je nou miljonair? Hier zijn een aantal handige tips.

Studeren

Iedereen wil tegenwoordig gaan studeren want zonder bachelor of master kan je natuurlijk nóóóóóit rijk worden. Fout! Ook zonder opleiding kan je miljonair worden, als je het maar echt wil. Tuurlijk, er is meer nodig dan het alleen maar ‘echt willen’. Maar daar begint het wel bij. Pak de koe bij de horens en ga ervoor. PS; zo voorkom je ook een torenhoge studieschuld.

Welk sociaal leven?

Een drankje doen in de kroeg op donderdagavond? Nee, gaat hem niet worden. Er moet gewerkt worden, dat kan ook ’s avonds. Als aankomend miljonair doe jij liever een drankje op een netwerkborrel. Misschien brengt die ene borrel jou wel in contact met een sjeik uit Qatar. Je weet het maar nooit…

Connecties

Wil je zelf miljonair worden, dan moet je er zelf ook hard voor werken. Natuurlijk heb je soms hulp nodig van anderen, daar ontkom je niet aan. Met de juiste connecties is deze hulp soms dichterbij dan je denk. Een belletje naar de juiste persoon (die je kent van een borrel) kan soms deuren openen voor jou en je onderneming. Dus blijf vooral lekker netwerken.

Veilig en snel bitcoins kopen? Check Satos.

Sky is the limit

Het geld komt helaas niet zomaar aanwaaien. Je moet er hard voor werken. Bij hard werken hoort een plan, stel concrete doelen voor jezelf en haal ze! Je kan als doel stellen om een miljoen te verdienen, leg de lat dan hoger ga voor twee of drie miljoen. Heb jij andere doelen, bijvoorbeeld het openen van 2 vestigingen, doe dan hetzelfde. Streef altijd naar meer!

Geduld

Als je je eigen onderneming hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk winst maken. Helaas, zo werkt het (in de meeste gevallen) niet, een bedrijf heeft tijd nodig om te ontwikkelen en uiteindelijk winst te maken. ‘’Geduld is een schone zaak.’’ Zei mijn vader altijd, geen miljonair, maar hij had wel gelijk.

Vergeet niet dat geld niet gelukkig maakt, maar een paar miljoen op de bank is wel lekker, toch?

Leave a Reply