Wij mannen vallen (de meesten) op vrouwen. Als er over straat een mooie vrouw komt langsgelopen willen wij ons nog wel eens omdraaien om de vrouw in kwestie na te staren. Soort wet van de natuur waar wij uiteraard helemaal niets aan kunnen doen. Toch krijg je de vraag misschien wel vaker gesteld: wat voor soort man ben jij?

Ben je een borsten/billen of benenman? Allereerst moet je weten dat er 2 soorten aantrekkingskracht zijn: fysieke en gevoelsmatige. Fysiek = dierlijke aantrekkingskracht (puur op uiterlijk). Gevoelsmatig = verliefd op iemand worden en van iemand houden.

Borstenman

– Volgens de evolutieleer was het zo dat toen apen rechtop begonnen te lopen, hun billen minder werden bekeken. De borsten zijn als het ware een spiegeling van de billen langs de voorkant om de aantrekkingskracht te behouden.  Uit experimenten bleek dat veel mannen bij het bekijken van een foto het verschil tussen een bilspleet – borstspleet niet konden zien.  Hiernaast staan borsten voor voortplanting.

Billenman

– De meeste mannen vallen op een goed paar ronde, stevige billen. Niets sexier dan dat toch? De billenmannen kunnen er in principe weer niets aan doen. Mannen kijken onbewust naar het achterste van een vrouw aangezien een groot bekken benadrukt dat een kind makkelijk gebaard kan worden. Daarnaast kan je het associeren met apen die wanneer de vrouwtjes geslachtsrijp zijn met hun achterste wiebelen.  Feitje : Het vetweefsel in de kont dient ook als opslagplaats voor vet van de borsten tijdens de borstvoeding.

Benenman

– Benenmannen vallen uiteraard op de prachtige vormen van de vrouwelijke benen. Lange benen benadrukken namelijk dat ze seksueel actief zijn én het is een gegeven dat benen van een meisje groeien in de puberteit – dan wordt het meisje een vrouw. Met hakken eraan wordt alles voor dit type man een feestje! (Dikkere benen hebben overigens de voorkeur voor dunne benen omdat eerste het verschil tussen man-vrouw benadrukt)

Leave a Reply