Voorafgaand aan dit artikel wil ik allereerst een oprechte excuus aanbieden. Misterdaily neemt jou namelijk altijd maar mee op reis, maar meestal naar onbetaalbare plaatsen. Laten we wel wezen, het is crisis dus wij zijn ook niet ieder weekend in een ander oord te vinden. Ditmaal zoeken we daarom een hotspot uit die wat dichter bij huis ligt: Barcelona. Ben je binnen een paar uurtjes en kost je niks!

Hotel Miramar ligt in Barcelona en is een voormalig paleis (gaat het prijskaartje weer omhoog). Het gebouw werd in 1929 geopend door King Alfonso XIII en belichaamt de Catalaanse Art Deco stijl van die periode. Het historische gebouw is tegenwoordig een luxe hotel gelegen in Monjuic Mountainis en is één van de meest spannende boutique hotels van Barcelona. Het hotel is omgeven door groen met prachtige uitzichten over de stad en de Mediterrane Zee. Zelfs de hotel lobby is imposant door het hoge design en met een indrukwekkend centre piece die de Sagrada Familia in Barcelona neerzet.

Het hotel beschikt over 75 grote kamers en suites, ieder uniek in haar design. Uiteraard uitgerust met personal-air-conditioning, gratis min-bar, WI-FI, Philippe Starck en-suite badkamers en sommige kamers hebben zelfs een privé-terras+jacuzzi. In het speciale restaurant geeft meesterchef Carme Marsa je de meest frisse visgerechten in combinatie met heerlijke Spaanse wijnen, in combinatie met het heerlijke klimaat+uitzicht over zee. (pfff, krijg er zin in!)

Garant voor een geweldige trip, dicht bij huis én (redelijk) betaalbaar.

Leave a Reply