Ieder jaar wordt er meer uitgegeven aan elektronica, maar wat is het populairst? Een overzichtje.

Smartphones kunnen tegenwoordig steeds meer en dat is terug te zien in de verkopen van elektronica. Zaken als MP3-spelers worden al een tijd nauwelijks meer verkocht en ook de draagbare fotocamera gaat steeds minder vaak over de toonbank. De smartphone kan namelijk veel meer dan alleen muziek afspelen en de camera’s worden ook steeds beter.

Samen met de smartphones en tablets is er nog een soort elektronica dat in opkomst is. Dat zijn de audio docking stations. We luisteren wel steeds vaker muziek via de smartphone, maar de speakers daarvan blijven door hun kleine formaat een mindere kwaliteit leveren. Je wilt echter ook niet altijd met oordopjes in zitten. Zeker als je met z’n allen muziek wilt luisteren biedt een audio docking station uitkomst!

Wij als consumenten geven ook steeds meer uit aan elektronica. We kopen het vaker en het mag wat meer kosten. Meer uitgeven dan nodig is, is echter ook zonde. Daarom kan je eenvoudig geld besparen met korting bij de Mediamarkt! Zo heb je al je elektronica bij elkaar, zonder dat je er onnodig veel voor betaalt.

Leave a Reply