Ach lieve mannen, nog té vaak hoor ik (of merk ik) dat jullie het liefst niet laten weten hoeveel verzorgingsproducten jullie wel allemaal niet gebruiken. Gezicht crèmes, speciale shampoos, haarlakjes, bodylotion en/of andere goedjes. Geloof mij als ik zeg dat wij vrouwen dat juist fijn vinden (en anders ga je echt met een snol).

Verzorging is goed

Liever heb ik dat je je gezichtje verzorgend iedere dag insmeert met een favoriet goedje dan dat je hele huidje droog is wanneer je naast me wakker wordt. Persoonlijk vind ik het juist wel erg fijn als een man een beetje met zijn uiterlijk en verzorging bezig is. Al zijn dat iets duurdere producten, want hey, die heb ik zelf ook!

Voor de huid

Hierbij kan ik niet te veel aanraden, het is namelijk maar net welk type huid je hebt! Daarom zou ik dus gewoon even langsgaan bij iemand die hier wat verstand van heeft. Zoals je nichtje of zusje van een vriend die voor schoonheidsspecialist studeert.

Voor het haar

Van mannen weet ik één ding wat het haar betreft: de angst dat het uit gaat vallen is bij sommigen erg groot. Zo groot zelfs dat er onzekerheden over ontstaan wanneer het volume verdwijnt naarmate de man ouder wordt. Voor deze mannen heb ik 2 tips: accepteer het en O’right.

De O’right Recoffee Volumizing Shampoo zorgt voor veerkracht, volume en het behoud daarvan. De shampoo bevat recoffee-olie, dit is een bron van anti-oxidanten en wordt gewonnen uit 100% gerecycled koffiedik. Het botanische complex is geschikt voor fijn en futloos haar en bestaat uit ginseng, burdock root en gehydroliseerd sojaproteïne. Met colorsafe formule, dus geschikt voor gekleurd haar. Het leuke aan de producten van O’right is: je kan uiteindelijk met het flesje een boom planten!

Voor de smile

We willen allemaal die tandpasta smile! Toch is het geen goed idee om je tanden te laten witten bij de tandarts. Dit is namelijk 1, heel duur en 2, het is niet blijvend en dus zal je het weer opnieuw moeten laten doen (en betalen). Wij hebben een beter idee voor je: oil pulling.

Oil pulling bestaat al duizenden jaren: voor de Indiase stam Ayurveda was dit dé manier om hun gebit in goede conditie te houden. Oil pulling is het reinigen en verzorgen van het gebit door het spoelen met pure kokosolie. De flesjes koop je bij Coco Clean, dit is een mondverzorgingsproduct op basis van oil pulling. Coco clean biedt een hoge laurinezuurgehalte waardoor deze flesjes een veel sterkere antibacteriële werking hebben. Eenmaal daags spoelen en je krijgt een betere adem, geen ontstoken tandvlees én wittere tanden!

Wil je wel zo’n flesje uitproberen? Laat ons dan even weten waarom jij een tandpasta smile nodig hebt binnen 10 dagen, wie weet win je dan wel een flesje ;).

Leave a Reply